Makea tuorepuuro

Olen syönyt viime kuukausien aikana paljon tuorepuuroa, niin kuin aikaisemminkin jo kerroin.  Alla olevaa ohjetta kokeilin eilen.

Ensin liotin chia-siemeniä vedessä noin tunnin ajan. Geelimäisemmän rakenteen saa tietysti, jos ehtii liottaa siemeniä kauemmin. Sen jälkeen laitoin kaikki ainekset tehosekoittimeen. Itse vielä koristelin puuron persimonilla, manteleilla ja tyrnijauheella. Aika makea puuro tästä tuli, mutta ainakin minä pidin siitä. 

Lisäksi helppo ja nopea tehdä, jos vaan muistaa laittaa chia-siemenet likoamaan ennen valmistusta.

img_1493_0.jpg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *