Miniloma kahdestaan

Rakkautta & Mamarkiaa

Otimme viime viikolla vähän aikaa kahdestaan Allun kanssa. Kokonainen yö pois kotoa. Yhdessä. Ensimmäistä kertaa Fridan syntymän jälkeen. Se tuntui ihan minilomalta, vaikka vietimmekin sen Helsingissä. Ei siis mikään ihme, että olin hykerryttävän innoissani.

Yövyimme Hotel Indigossa Bulevardilla. Jo ennakkotiedoista päätellen, hotelli tarjosi juuri sen verran enemmän, että jaksoin innostua hieman jopa hotelliaamiaisesta. Kun on kiertänyt suomalaisia "perushotelleja" runsaasti työmatkoilla ne eivät itsessään tunnu enää kovin erityisiltä loman viettoon. Indigossa standard-huoneenkin kylpyhuoneesta löytyi vastuullisesti valmistettuja Aveda-tuotteita. Kasviperäisiä aineita sisältävät, tuulivoimalla tuotetut pesuaineet tuntuivat ja tuoksuivat todella hyviltä. Hotellissa oli myös kuntosalin lisäksi joogahuone, jossa kokeilin ilmajoogaa ja availin hieman rintakehää aamun virkistykseksi. Heräsimme nimittäin vasta vähän ennen kymmentä, joten pieni avaus nukkumisesta ihmeissään olevalle keholle (ja mielelle) teki aika hyvää!

 

 

Miniloman ajankohta lyötiin lukkoon nopealla aikataululla, äitini työvuorojen mukaan. Sattumalta vielä Lux Helsinki -valofestivaalin avajaispäivänä. Yritimme toteuttaa tunnelmallisen viinikävelyn seurustelun alkuaikojen hengessä, mutta kirpeä pakkanen teki (kappas vain) punaviinistä aivan liian kylmää. Lisäsi se silti oman mausteensa kävelyyn.

Lux-suosikkini oli ehdottomasti Shaderin teos Cube, Stora Enson pääkonttorin seinässä. Kaapelitehtaalla Lux in -näyttelyssä ei tarvinnut palella ja varpaatkin ehtivät lämpenemään. Pysähdyttävimmät teokset olivat mielestäni Timo A. Aallon Light Noise, Meri Ekolan ja Marc Meliàn Cycles

 

 

Miniloma teki äärimmäisen hyvää. Pystyi oikeasti keskittymään ja rauhoittumaan. Ja nukkumaan. 

 

 

Parisuhteesta, meistä ja (vähäisistä) treffeistä aiemmin:

Kutsuisin sitä rakkaudeksi

Treffeillä Konepajan Brunossa

Leikisti ensimmäiset toisillemme

Ensimmäinen hääpäivä, pohjalukemia ja kurkistus kuvauksiin

Tekstuuri-joulukalenteri / 15. luukku

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN'

 

Kommentit

EllaGusGus

Kuulostaa ihanalta ja romanttiselta :) Kyllä jaksaa taas pienen kanssa painaa, ihanaa kevään odotusta täältä Thaimaasta!

MARI L
Rakkautta & Mamarkiaa

Joo kyllä tästä sai energiaa taas! 
Kiitos! Siellä onkin hyvät paikat odotella kevättä, ihania päiviä sinne! :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Oi että kuulostaa ihanalta <3 Hotel Indigoa on kyllä kehuttu siihen malliin että se on kyllä testattava. Luxit taas jäivät itseltäni tänä vuonna välistä. :( Ne meni jotenkin ihan ohi!

MARI L
Rakkautta & Mamarkiaa

Oli kyllä tosi kiva hotelli! Hei Kaapelitehtaalle ehtii vielä tänään! Lux oli kyllä parhaimmillaan torstaina kirkkaassa ja pimeässä pakkasillassa, jolloin ei edes ollut tungosta! :D

 

Kommentoi