Miniloma kahdestaan

Otimme viime viikolla vähän aikaa kahdestaan Allun kanssa. Kokonainen yö pois kotoa. Yhdessä. Ensimmäistä kertaa Fridan syntymän jälkeen. Se tuntui ihan minilomalta, vaikka vietimmekin sen Helsingissä. Ei siis mikään ihme, että olin hykerryttävän innoissani.

Yövyimme Hotel Indigossa Bulevardilla. Jo ennakkotiedoista päätellen, hotelli tarjosi juuri sen verran enemmän, että jaksoin innostua hieman jopa hotelliaamiaisesta. Kun on kiertänyt suomalaisia ”perushotelleja” runsaasti työmatkoilla ne eivät itsessään tunnu enää kovin erityisiltä loman viettoon. Indigossa standard-huoneenkin kylpyhuoneesta löytyi vastuullisesti valmistettuja Aveda-tuotteita. Kasviperäisiä aineita sisältävät, tuulivoimalla tuotetut pesuaineet tuntuivat ja tuoksuivat todella hyviltä. Hotellissa oli myös kuntosalin lisäksi joogahuone, jossa kokeilin ilmajoogaa ja availin hieman rintakehää aamun virkistykseksi. Heräsimme nimittäin vasta vähän ennen kymmentä, joten pieni avaus nukkumisesta ihmeissään olevalle keholle (ja mielelle) teki aika hyvää!

 

ml7.png

ml8.png

ml10.png

 

Miniloman ajankohta lyötiin lukkoon nopealla aikataululla, äitini työvuorojen mukaan. Sattumalta vielä Lux Helsinki -valofestivaalin avajaispäivänä. Yritimme toteuttaa tunnelmallisen viinikävelyn seurustelun alkuaikojen hengessä, mutta kirpeä pakkanen teki (kappas vain) punaviinistä aivan liian kylmää. Lisäsi se silti oman mausteensa kävelyyn.

Lux-suosikkini oli ehdottomasti Shaderin teos Cube, Stora Enson pääkonttorin seinässä. Kaapelitehtaalla Lux in -näyttelyssä ei tarvinnut palella ja varpaatkin ehtivät lämpenemään. Pysähdyttävimmät teokset olivat mielestäni Timo A. Aallon Light Noise, Meri Ekolan ja Marc Meliàn Cycles

 

ml2.png

ml9.png

ml1.png

ml3.png

ml4.png

ml11.png

ml5.png

ml6.png

 

Miniloma teki äärimmäisen hyvää. Pystyi oikeasti keskittymään ja rauhoittumaan. Ja nukkumaan. 

 

 

Parisuhteesta, meistä ja (vähäisistä) treffeistä aiemmin:

Kutsuisin sitä rakkaudeksi

Treffeillä Konepajan Brunossa

Leikisti ensimmäiset toisillemme

Ensimmäinen hääpäivä, pohjalukemia ja kurkistus kuvauksiin

Tekstuuri-joulukalenteri / 15. luukku

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN’

 

Kommentit (4)
 1. Oi että kuulostaa ihanalta <3 Hotel Indigoa on kyllä kehuttu siihen malliin että se on kyllä testattava. Luxit taas jäivät itseltäni tänä vuonna välistä. 🙁 Ne meni jotenkin ihan ohi!

  1. Oli kyllä tosi kiva hotelli! Hei Kaapelitehtaalle ehtii vielä tänään! Lux oli kyllä parhaimmillaan torstaina kirkkaassa ja pimeässä pakkasillassa, jolloin ei edes ollut tungosta! 😀

    

 2. Kuulostaa ihanalta ja romanttiselta 🙂 Kyllä jaksaa taas pienen kanssa painaa, ihanaa kevään odotusta täältä Thaimaasta!

  1. Joo kyllä tästä sai energiaa taas! 
   Kiitos! Siellä onkin hyvät paikat odotella kevättä, ihania päiviä sinne! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *