Video: Kymmenen sekunnin meikkihaaste!

//www.youtube.com/embed/ZV9X4baD4z0

Tästä tuli nyt täysin tahattomasti videoviikko, mutta menkööt nyt, kerta on jo näin pitkälle päästy 😀 Huomenna voitaisiin heittäytyä turvallisesti jonkun kivan tutorialin pariin, eikös vaan?

Mä en vain voinut vastustaa kiusausta, kun Veera heitii ilmoille haasteen kymmenen sekunnin meikistä. Ideana on siis pistää valitut meikit riviin, käynnistää kello ja meikata, kunnes aika on loppunut. Simppeliä, eikö? Kaikki tuotteet saa avata ja asetella valmiiksi kuten parhaaksi näkee, mutta ei sitä aikaa silti ole mitenkään muille jaettavaksi..

Tässähän ei siis ole minkäänlaista järkeä, eikä sitä muuten ollut sen enempää mun touhuissakaan… Miksen vaan voinut keskittyä johonkin simppeliin? Miksi piti taas yrittää tosissaan??? Kilpailuvietti, you sonofabitch! :DD

Video kertoo enemmän kuin mikään muu, jopa silloin kun kaikki ei mene kuin leffoissa. Joten klik klik vaan, en paljasta muuta. Paitsi sen, että multa haasteen saavat:

Tiiti, Steffi, Maj, Juulia ja Lilyn/Trendin toimitus!! 

Viimeisiltä odotan osallistumisia @trendimag -instagram-tilille mieluiten jo huomenna, mutta viimeistään ensi viikon aikana.

Kommentit (46)
  1. Minäkin kokeilin, ei tullut kimallusta, tuli jotain ihan muuta ja paljon vähemmän hemaisevaa. 😀

    http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/2014/03/15/10-sekunnin-meikkihaaste-ja-videopostaus/

  2. Haaste vastaanotettu!

    Myötähäpeää voi käydä nauttimassa täältä. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *