Matkahaaveet x 5

Matkailu on ihanaa. Tällä hetkellä olen hoitovapaalla ja reissaaminen on rahatilanteen vuoksi rajoittunut kotimaahan – lukuunottamatta viime kesän automatkaa Pohjois-Norjaan. Kotimaan reissut ovat olleet  erittäin mielenkiintoisia ja avartavia kokemuksia. Esimerkiksi Kolin jylhät maisemat ja Mathildan pieni & sympaattinen ruukkikylä Salon kupeessa. Unohtamatta lähimatkailua, myöskin täältä Vantaalta ja Helsingistä löytyy paljon ihania paikkoja.

Mutta mitäpä elämä olisi ilman matkahaaveita! Onko teillä kokemuksia näistä kohteista?

AZORIT

Luonto, luonto, luonto. Plus eläimet. Uskoisin, että saarilla ei tulisi tylsiä hetkiä. Patikointi, valokuvaaminen, uiminen, ruoka… Azorit ovat olleet haaveena jo pitkään. Tänä vuonna esimerkiksi Matkavekka järjestää suoria lentoja Azoreille, tietääkseni tätä ennen ei ole suoria lentoja löytynyt (korjatkaa, jos olen väärässä!) Edullisemmin toki pääsee saarille, jos matkustaa Lissabonin kautta.

MONTENEGRO

Tämäkin maa on ollut haaveilun kohteena jo pitkään. Kävin mieheni ja ystävieni kanssa Kroatiassa muutama vuosi sitten. Mietimme Montenegron puolella käymistä, mutta tämä jäi kuitenkin aikataulujen vuoksi toteuttamatta. Montenegro on jäänyt siis ajatuksiini. Norwegian muuten aloittaa Montenegroon suorat lennot ensi kuussa, eli huhtikuussa 2019.

GOTLANTI

Ensi kesänä olisi mukavaa päästä vihdoin ja viimein risteillen Visbyyn! Uskon, että Visby olisi helppo ja kiva kohde myös lapsen kanssa. Tälle reissulle lähtisi mukaan mummo, eli äitini 🙂

LIETTUA

Auto laivaan, laivalla Tallinnaan, ja siitä eteenpäin ajellen kohti Liettuaa. Liettua on jäänyt minulle todella tuntemattomaksi. Pakko myöntää etten tiedä maasta oikeastaan mitään muuta kuin Vilnan ja Kaunaksen.

NORJA/LOFOOTIT

Norja on ollut lähellä sydäntäni aina. Rakastan vuoria ja vuonoja. Viime kesänä kiertelimme mieheni ja poikamme kanssa Lyngenin niemimaalla, Pohjois-Norjassa. Haaveilen reissusta Lofooteille, jolloin pääsisin taas luontoon patikoimaan ja kuvaamaan 🙂

Kommentit (1)
  1. The information is so wonderful, thank you very much, I will have more beautiful places to go. thank you
    run 3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *