7 suosikkiasiaa, joilla saan aikani kulumaan

Minulla ei yleensä ole elämäni aikana ollut vaikeutta saada aikaani kulumaan. Aina on ollut jotain tekemistä ja aina olen joutunut valitsemaan, että mitä jätän tekemättä. Ihan hyvä näin. Elämä on silloin täyden tuntuista.

Tässä 7 asiaa, joilla saan aikani kulumaan. Kun suunnittelen ajankäyttöni hyvin niin ehdin tehdä näitä kaikkia asioita aina sen mitä milloinkin kuuluu tehdäkin tai tekee mieli tehdä.

 1. Työ. Työ vie minulta aika paljon aikaa viikossa, mutta onneksi tykkään käydä töissä. Työ on tärkeä osa elämää.
 2. Kotityöt. Tärkeimmät näistä ovat tiskaaminen, pyykinpesu ja kaupassa käyminen sekä ruoanlaitto. Näitä tulee tehtyä päivittäin ja osan delegoin pojalle. Teen kerran viikossa pikasiivouksen ja paremmin siivoan harvemmin. Huomenna alkaa perusteellisempi siivoaminen.
 3. Blogin pitäminen. Tästä on tullut jokapäiväinen tapa, josta en enää halua luopua. Rentoudun kirjoittaessani. Lukijoilta on kiva saada palautetta ja yritän vastata kaikille.
 4. Ihmisten tapaaminen. Vapaapäivinä tapaan läheisiä ihmisiä, kuten poikani, vanhempani ja miesystäväni.
 5. Kirjan kuuntelu. Kuuntelen aina yhden kirjan viikossa. Tällä hetkellä kuuntelussa on Leena Lehtolaisen Maria Kallio sarjan Jälkikaiku.
 6. Joogaaminen. Lähes joka päivä jumppaan, joogaan tai meditoin kotona omassa olohuoneessani. Tarvitsen tätä päivittäin.
 7. Tv-sarjojen tai leffojen katselu. Tätä teen nykyään harvemmin. Oikeastaan vain, jos minulle jää ylimääräistä aikaa.

Näiden avulla siis saan aikani kulumaan todella hyvin. Olen oppinut tykkäämään näistä tekemisistäni. Ja onneksi niihin sisältyy rentouttavaakin tekemistä.

Mitkä ovat sinun suosikkiasioitasi, joiden avulla saat ajan kulumaan?

Nähdään!

-Sanna-

 

Kommentit (4)
 1. Minulle 1 ja 2 ovat tyypilliset ajanviettotavat käsitöiden lisäksi. Lisäksi tykkään katsoa dekkareita ja kävellä/pyöräillä. Tuon kirjan kuuntelun viikottain voisin yrittää ottaa ohjelmaan myös. Olen harkinnut nettikirjojen/äänikirjojen tilaamista, mutten ole vielä saanut aikaiseksi. Tuo joogaaminen kuulostaa myös kivalta ajanvietteeltä.

  1. Kirjan kuuntelu ja jooga ovat kyllä hyvää ajanvietettä. Suosittelen! 🙂

 2. Mulla kans samat noi 1-4 kohdat! Lisäksi rentoudun kun pelaan HayDay-maatilapeliä!

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  1. Sitä en ole koskaan pelannutkaan. Harvemmin nykyään tulee pelattua. Nuorempana kylläkin. Pelasin joskus mm. Simsiä. Se oli kyllä ihan rentouttavaa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *