Aamuvuoropäivän askeleet

Lupasin teille informaatiota askelistani tänne. Tänään minulla oli aamuvuoro ja tuossa mittarissa näkyy päivän 7582 askelta, jotka tulivat ihan helposti ja vaivatta lähtemällä käymään töissä. Tuohon, kun vielä lisäisi kävelylenkin ennen tai jälkeen työpäivän niin helposti pääsisi 10 000 askeleeseen päivässä. Minulle riittää kyllä näin aluksi, että joka päivä tulisi se 8000 askelta. Kun olen tottunut siihen niin voin nostaa sen tuohon 10 000 askeleeseen. Siinä on minulle sopiva tavoite.

Työpäivän jälkeen olin tosi väsynyt ja nukuinkin sitten illalla muutaman tunnin. Nyt ei väsytä yhtään, mutta se ei haittaa mitään. Aion katsoa telkkua jne. niin pitkään kuin jaksan ja sitten nukkumaan, kun väsyttää.

Tulevat syömiset alkaa vähitellen hahmottua päässä. Huomenna käyn kaupassa ja ostan ruokaa dieetin tyyppisesti. Pyrin syömään sen mukaan, mutta ei ole kyllä vaarallista, jos on pieniä lipsumisia. Kunhan nyt suurimman osan ajasta syö niin kuin on järkevää. Enkä tosiaan ala huomautella toisille heidän syömisistään. Jatkossa syön elääkseni enkä elä syödäkseni. Siinä hyvä motto minulle.

Prosessi päässäni siis etenee koko ajan. Tämä blogi auttaa siihen hyvin. Kirjoittamalla on helpompaa jäsentää ajatuksiaan. Ehkä joku muukin hyötyy tästä, kun minä pohdin täällä näitä asioita omalla kohdallani. Enhän todellakaan ole ainoa suomalainen, jolla on suuri vaara sairastua vaikeahoitoiseen diabetekseen.

Nähdään taas!

-Sanna-

hyvinvointi ajattelin-tanaan mieli oma-elama
Kommentit (1)
  1. Lukija joku
    8.8.2021, 18:41

    Ai että, kyllä tuolla askelmäärällä saa jo hyvän määrän liikuntaa työpäivä aikana! Itsellä tulee ehkä 100 askelta, joten töitten jälkeen pitää laittaa paljon aikaa liikunnalle…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *