Anna asiallista palautetta blogista!

Nyt saa antaa asiallista palautetta minulle tästä blogistani. Blogillahan menee ihan hyvin. On tullut uusia lukijoita ja sijoitus blogilistalla on noussut koko ajan. Minun postaukseni ilmeisesti saavat hyvin pisteitä salatussa pisteytysmenetelmässä. Ilmeisesti täydellisyys ei ole tarpeellista, jotta voi menestyä. Ja hyvä niin. Voin vain kuvitella, mitä kaikkea voikaan olla täydellisten postausten kulisseissa.

Minulle tämä blogi on harrastus, joka palauttaa voimani raskaan työputken jälkeen. Jaksan blogin avulla melkein mitä vaan. Nytkin alan palautua vähitellen yövuorojen jälkeen.

Eli nyt sitten voit antaa minulle sitä kannustavaa palautetta! Ulkonäöstäni en kaipaa palautetta, ainakaan sellaista epäasiallista, että joku ei ulkonäköni takia voi lukea tätä blogia. Aika noloa, sille joka ajattelee noin kypsymättömästi.

Mutta ole sinä fiksumpi ja anna vain kannustavaa palautetta! Sillä miksi antaa negatiivista palautetta sellaiselle, joka ei blogillaan pyri mihinkään muuhun kuin omaan ja toisten hyvinvointiin!

Nähdään!

-Sanna-

Kommentit (4)
 1. Hei! Tykkään siitä, että kirjoitat tavallisen naisen tavallisesta elämästä ilman niitä yli-stailattuja fiilistelykuvia, joita jotkut blogit on täynnä. Ja tekstit on sopivan lyhyitä. Joskus olisi kiva kuulla enemmän työstäsi, mutta ymmärrän, että se on ehkä paras pitää sivussa.

  1. Kiitos kivasta palautteesta! On myös kivaa, että minun tavallisuudestani pidetään. Ja tosiaan hyvin jaksaa kirjoittaa, kun ei liikaa panosta kuviin ja pyrin ilmaisemaan asiani lyhyesti ja ytimekkäästi.

   Itseä joskus on väsyttänyt lukea pitkiä postauksia, missä on paljon kuvia ja sitten vielä maratonteksti. Niiden tekeminenkin vie jo ihan hirveästi aikaa. Ymmärrän toki, jos kyseessä on päätyö ja käyttää sen 8 h yhteen postaukseen. Ja jos siitä siis vielä maksetaankin niin että sillä elättää itsensä ja perheensä.

   Mutta aion siis jatkaa samalla linjalla kuin nyt!

 2. Tästä blogista välittyy se, että omassa arjessa on hyvä olla ja että blogia kirjoittaa aikuinen ihminen joka on jo sen verran nähnyt elämää että uskaltaa elää juuri niin kuin haluaa☺️

  Blogia lukiessa tulee jotenkin levollinen olo. Tykkään myös siitä, että sun postaukset ei ole ihan kamalan pitkiä vaan niitä ehtii hyvin lukea.

  1. Kiitos palautteesta! Juuri näiden asioiden olenkin ajatellut olevan vahvuuksiani. 🙂

   Voisiko tuohon levollisuuteen vaikuttaa se, että useimmiten kirjoittaessani kuuntelen rentoutusmusiikkia Youtubesta. 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *