Anna rakentavaa palautetta blogista!

Nyt sinulla on tilaisuus antaa palautetta minulle tästä blogista! Missä olen mielestäsi onnistunut ja missä minulla on parantamisen varaa? Toivon sinulta asiallista ja rakentavaa palautetta, jotta voisin kehittyä koko ajan paremmaksi  ja enemmän lukijaa palvelevammaksi blogin pitäjäksi.

Anna siis tulla palautetta kommenttikenttään!

Nähdään!

-Sanna-

Kommentit (6)
 1. Ronjanaattori
  4.12.2020, 20:55

  Vaikutat erikoiselta ihmiseltä, ja voisit kertoa blogissa lisää itsestäsi. Usein juttusi ovat kovin lyhyitä ja pinnallisia.

  1. Kerron aina sen verran itsestäni kuin tuntuu hyvältä! Tämä on hyvän olon blogi! 🙂

 2. Jenni Marianne
  30.11.2020, 12:35

  Blogisi on aika erilainen kuin monet muut blogit, ja se on hyvä juttu. Kaikki ei ole niin fiiniä ja mietittyä, eikä blogistasi todellakaan tule sellaista oloa että kirjoittaisit sitä lähinnä erilaisten blogiyhteistöiden (lue : mainosten ja tuotesijoittelun) takia.

  1. Blogini on enemmänkin päiväkirja-ja terapiablogi. Ja tosiaan en kehu blogissani mitään, mistä en oikeasti tykkää, koska minun ei tarvitse tehdä niin. En saa blogista mitään tuloja missään muodossa.

   Blogini hyödyt ovat psykologisia juttuja. Parempaa oloa ja eloa. Saan purkaa ja toteuttaa itseäni. Ja pyrin olemaan loukkaamatta ketään. Haluan toisillekin hyvää oloa! Samaa kuin itselleni.

   Ja minun elämäntilanteessani tämä on just sopivaa ajanvietettä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *