Arjen pieniä iloja, voitin 100 eur kenossa

Kylläpä kävi tänään hyvä tuuri minulla. Laskeskelin rahojani ja minulle tuli tunne, että menepä katsomaan oletko voittanut tänään kenossa. Ja niin vaan näkyikin, että 100 eur olin kenossa voittanut.

Olipa kiva pieni yllätys. Nostin rahat tililleni sillä en todellakaan aio pelata niitä. Onpahan taas vähemmän tiukkaa elämää. Olen iloinen.

Ja siis minun paheeni on pelata veikkauksen pelejä pienillä summilla. Joku toinen käyttää saman rahan alkoholiin tai tupakkaan. Ei pelaaminen siihen nähden ole todellakaan paha juttu.

Pelaan n. 15 eur viikossa. Eli siis en paljoakaan. Olen asettanut itselleni rajat ja pelaan vaan tiettyjä pelejä. Osaan aina lopettaa ajoissa. Ei siis todellakaan tarvitse tästä olla huolissaan.

Taas tämä voitto tuli juuri oikealla hetkellä. Viime vuonna voitin 5000 eur kenossa. Se raha pelasti minun ja poikien viime kesän. Olen kiitollinen näistä!

Nähdään!

-Sanna-

Kuva on Pixabaysta!

Kommentit (3)
  1. Hei,

    kiinnitin myös huomiota tuohon toteamukseesi, että 15 euroa viikossa pelaamiseen olisi vähän. Minusta se on nimittäin aika paljon, sillä 60e kuukaudessa on itselleni yksi iso kauppareissu sisältäen lähes viikon ruuat. Lisäksi jos tuon summan laskee mukaan velkojen maksuun (en tiedä onko sinulla), tuolla saa mukavaa lisäboostia siihen. Tai kuten yllä kirjoitetaan, sen saa myös helposti laitettua rahastoihin, jolloin rahalle saa todennäköisesti hyvää tuottoa vuosien saatossa.

    Etenkin jos rahasta on joskus tiukkaa, suosittelen pohtimaan tuota summaa ja kannattaako se. Vaikka itse tienaan huomattavasti enemmän kuin keskivertosuomalainen kuukaudessa, en ikinä laittaisi tuota määrää peleihin.

  2. Laita raha töihin
    20.7.2021, 13:37

    Jep. Suosittelen tekemään (ilmaiseksi) nordnettiin tilin, ja siellä laita rahat kuluttomaan suomi-rahastoon. 60€/kk rahastoon on iso summa. Rahastot muutenkin on vähempiriskisiä kuin osakkeet.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *