Auta minua kasvamaan bloggaajana!

Nyt olisi taas teidän lukijoiden mahdollista antaa minulle rakentavaa palautetta tästä blogistani. Antamalla rakentavaa palautetta autat minua kehittymään bloggaajana.

Mitä haluaisit lukea blogistani? Mitä asioita blogissa pitäisi sinun mielestäsi käsitellä?

Kerro mielipiteesi kommenttikenttään!

Nähdään!

-Sanna-

Kuva on Pixabaysta.

Kommentit (16)
 1. Sinua seurannut jo silloin.
  31.7.2020, 10:58

  Vieläkö aiempi blogisi, mitä pidit aika kauan, eli”Elämän keskivaiheilla” on elossa? Siinähän kerroit paljon raha-asioistasi, jotka nyt olet jättänyt vähemmälle. Kuviakin oli aika paljon,siis omia kuvaamiasi.

  1. Raha-asiat on tällä hetkellä ihan tarkoituksella poissa postauksista. Niistä tuli niin paljon kohua, että haluan pitää matalaa profiilia ja saada lukijoita muilla aiheilla.

   Mutta kyllä jatkossa voisin kirjoittaa vielä rahastakin. 🙂

 2. Hei, minusta on todella hienoa että jaksat kirjoittaa aktiivisesti blogiasi ja kirjoitat tavallisesta arjestasi, joka on sinun omaa ja ainutlaatuista elämääsi. Minun mielestä on mukavaa että olet rohkaistunut kuvittamaan blogiasi omilla kuvillasi sekä muilla ottamillasi kuvilla! Kuvapankin kuvat ovat myös kivoja ja parhaimillaan tosi oivaltavia mutta omat kuvasi tai muut ottamasi kuvat tekevät blogisi ja kirjoituksesi ”todellisemmiksi”. Jatka vaan samaan malliin, blogisi on nyt jo oikein kiva ja minua miellyttää, että et yritä antaa elämästäsi liian siloiteltua kuvaa vaikka viisaasti et läheskään kaikkea elämästäsi jaakaan. Kirjoittamien, kuvaaminen ja kuvittaminen kehittyy varmasti omalla painollaan ajan mittaan. Voi oikein hyvin!

  1. Kiitos! Huomaan itsekin kehittyväni koko ajan. Eikä minulla sinänsä ole mitään kiirettä blogimaailman kärkeenkään. Kyllähän sairaanhoitajan palkalla itsensä elättää.

   Hyvää vointia sinullekin!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *