Blogin kirjoittaminen on hauskaa

 

 

Saan paljon iloa tästä omasta blogistani. Tämän blogin aikana ei ole tuntunut kertaakaan siltä, että haluaisin lopettaa kirjoittamisen. Useimmiten kirjoitan hymy huulillani. Joskus myös naureskelen itsekseni, kun kirjoitan. Eläydyn niin voimakkaasti tähän tekstiin ja ajattelen lukijoiden reaktioita.

Nautin myös blogilistan sijan seuraamisesta. Tällä viikollakin pääsin taas eteenpäin. Siellä on hyvä seurata, että mistä minun postauksistani ollaan oltu eniten kiinnostuneita. Siitä saa itselleen osviittaa siitä, mihin blogissa kannattaa panostaa.

Muuta kivaa tänään on se, että ylioppilaskokeiden arvosanat on julkaistu. On siis virallinen tieto, että poikani on päässyt ylioppilaaksi. Kokeet menivät koronakeväästä huolimatta hyvin hänen kohdallaan. Poikani kirjoitti Eximian paperit ja odottelee nyt, että pääseekö niillä suoraan sisään johonkin mihin hän on hakenut. Ylioppilasjuhlat ovat vasta sitten elokuussa, 29.8.2020. Silloin aion pitää juhlat. Silloin on jo sitten tuleva opiskelupaikkakin tiedossa.

Onnea kaikille uusille ylioppilaille!

Lisäksi toivotan onnea kaikille sairaanhoitajille, sillä tänään vietetään sairaanhoitajan päivää! Hyvä meitä, kun jaksetaan tehdä tätä raskasta ja tärkeää työtä pienellä palkallamme.

Tällä hetkellä on helppo hymyillä!

Nähdään!

-Sanna-

Kommentit (2)
  1. Onnittelut poikasi menestyksestä! Aivan huippujuttu, saa olla kyllä äiti ylpeä.

    1. Kiitos! Olen poikani puolesta onnellinen menestyksestään!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *