Ei yhtään rehkimistä työpäivinä

Nyt ainakin kesällä otan ihan sen linjan, että työpäivinä ei treenata yhtään mitään. No, ehkä jotain ihan kevyttä jumppaa voi aamuvuoron jälkeen harkita. Mutta siis joka päivä aion tehdä meditaatio-ja rentoutusharjoituksia. Ne auttavat pysymään tyynen rauhallisena tilanteessa kuin tilanteessa. Ja sitähän tarvitaan. Ilman näitä sitä olisi koko ajan ihan hermot kireällä ja sehän ei tietenkään ole sopivaa sairaanhoitajalle.

Ennen iltavuoroa ehdin tänään kuunnella kirjaa, katsoa yhden jakson Outlanderia, tehdä rentoutusharjoituksen ja istua parvekkeella syömässä välipalaa ennen töihin lähtöä. Huomennakin laitan taas kellon herättämään vähän aikaisemmin niin ehdin nauttia näistä ennen kuin lähden töihin.

Ensimmäisen työpäivän jälkeen olo oli lähinnä hikinen, kun tulin kotiin. Verhot ja ikkunat olivat kiinni töissä ollessani, joten lämpö ei ollut päässyt sisään. Ja laitoin heti kotiin tullessani Arctic Air puhaltimen puhaltamaan kylmää ilmaa huoneeseen. Sitten iltapalaa ja suihku ja kohta voikin mennä nukkumaan.

Hyvää yötä!

Nähdään!

-Sanna-

hyvinvointi ajattelin-tanaan terveys hyva-olo
Kommentit (2)
  1. Tulipa onnittelu väärän postauksen kommentiksi. 🙂

  2. Ulkoiletko ollenkaan? Se jos mikä elvyttää ja virkistää-

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *