Elämä ei ole niin kuin ennen

Koen tällä hetkellä, että minun elämä on juuri tällä hetkellä kaventunut ihan liikaa. Tuntuu, että elämässä ei ole mitään muuta kuin työ ja yksin kotona oleminen. Suhde meni melkein poikki tämän koronapaskan takia enkä ole nähnyt lapsiani enkä vanhempiani moneen viikkoon. Käyn töissä ja sitten kaupassa hakemassa jotain syötävää ja lopun aikaa istun sohvalla katselemassa telkkua. Ei se oikein ole sellaista elämää, mitä haluaisin elää.

Olen säilynyt terveenä, vaikka joka puolella ympärillä koronaa. Hyvä näin, sillä en halua kyllä koronaa sairastaakaan. Se voisi olla minulla tuhoisaa. Tosin on vain ajan kysymys, että koska sairastun. Silloin sitten olen varmasti pitkän aikaa huonossa kunnossa. Väsyttää jo pelkkä ajatuskin.

Ehkä tämä joskus loppuu. Ja elämä taas alkaa. Sitä odotellessa alan syödä iltapalaa.

Hyvää yötä ja nähdään!

-Sanna-

hyvinvointi ajattelin-tanaan mieli oma-elama
Kommentit (3)
 1. Kiitos rehellisestä postauksesta!
  Koronakohmelo koittelee erityisesti meitä itsekseen asuvia kun arki käy niin kovin pieneksi. Tuntuu kyllä minustakin että on vain ajan kysymys milloin tauti iskee – toivottavasti lievimpänä mahdollisena!
  Toivottavasti keksit pientä piristystä arkeen vaikkapa ulkoilun, kädentaitojen, läheisille soittelun tai vaikkapa pidempien tekstien kirjoittamisen merkeissä. Itse olen uskaltautunut jo kahvilaan sekä elokuviin. Erilaisista Facebook-ryhmistä voi myös löytää inspiraatiota tai juttuseuraa, toki joskus tyhmiäkin juttuja 😄

 2. Remonttiakka
  17.2.2022, 10:57

  Ulkoilu piristää, kahden kaverin kanssa harrastettu tätä koko korona ajan eli ennen käytiin kahvilla toisillamme, mutta koronan jyllätessä pahimmillaan, siirrettiin tapaamiset ulos. Kävellessä on kiva kyllä jutella ja lisäksi saa raitista ilmaa ja liikuntaa. Ja hei, jos on mahdollista kävellä metsään, ja mahdollisuus laavuun, mikä sen mukavampaa kuin eväät reppuun ja ulos makkaranpaistoon. Entä hiihto, luistelu, tänä talvena tämäkin on ollut mahdollista ihan koko maassa. Omakotitalo asukkaana ollaan hyödynnetty korona aika niin, että ollaan tehty remonttia oikein urakalla. Tietenkin vuokralaisen on vaikeampi tätä toteuttaa, ehkä jotain huonekaluja voisi maalata, …? mutta tykkäätkö askartelusta, näpertelystä, käsitöistä, leipomisesta..? Kukkien istutuksesta?
  Nyt itse odotan tässä remontin loppuvaiheessa aikaa, jolloin voin käpertyä vain sohvan nurkkaan tekemättä yhtikäs mitään:) Tsemppiä, toivottavasti sait jotain ideaa näistä päiviisi.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *