Elämää helteiden välissä

Täytyy kyllä sanoa, että tämän blogin sisältö on ollut viimeaikoina aika tylsää. Voisiko siis sanoa, että minun elämäni on aika tylsää. Tänään olen ollut vapaalla. Mitä sitten olen tehnyt tänään?

Nukuin aamulla pidempään ja olinkin väsynyt, kun en saanut nukuttua päiväunia työpäivän jälkeen. En nukahtanut, vaikka katselin Outlanderia sohvalla maaten suihkunraikkaana ja maha pulleana. Myöhemmin sitten kävin hakemassa varastosta tavaraa, jota hinnoittelin kirpputorille viemistä varten.

Tänään sitten kävin aamupäivällä kaupassa äitini ja veljeni kanssa. Ostin pari kassillista ruokaa, koska pojat tulivat iltapäivällä lajittelemaan legoja. Ennen sitä kävin viemässä kirpputorille tavaraa, vähän jotain.

Iltapäivä ja ilta kuluivat legoja lajitellessa. Täytyy sanoa, että on siinä homma joka jatkuu ensi viikolla.

Loppuviikko minulla kuluu niin, että olen kaksi iltaa töissä ja sitten minulla on viikonloppu vapaata. Tuolloin minulla on treffit miesystäväni kanssa. On kiva nähdä häntä. Ikävä on jo. Hän on tärkeä ja rakas minulle. Hyvä ystävä. Ja ollaanhan me jo aika paljon kaikkea koettu yhdessä. Tykätään toisistamme.

Nyt nautin hetken siitä, että on hiljaista. Laitoin radionkin kiinni. Ei joka hetkeä aina tarvitse täyttää jollakin äänellä. Joskus on hyvä vaan olla hiljaa. Kirjoittamisesta en silti halua luopua. Tykkään tästä ja tämä on minulle tärkeää.

Hyvää loppuviikkoa teille!

Nähdään!

-Sanna-

Kuva on Pixabaysta!

Kommentit (2)
  1. Lukija4323456777
    23.7.2021, 22:06

    Tavallisesta elämästä on mukava lukea. Kiva, että kirppishommasi jatkuu. Siitä olisi kiva kuulla enemmänkin.

  2. En pidä elämääsi tylsänä, hassua jos ajattelet tai koet muiden ajattelevan niin. Jos viittaat tuohon edelliseen kirjoituksesi kommentoijaan niin siitä ei kannata välittää, suurin osa varmasti nimenomaan tykkää lukea ihan tavallisesta elämästä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *