Ensimmäinen lomapäivä

Aamulla en nukkunutkaan mitenkään erityisen pitkään. Olin jo ennen klo 9 ylhäällä. Söin aamupalaa kaikessa rauhassa ja selailin nettiä. Sain soitettua vuotavasta wc-pytystä huoltomiehelle. Lupasi, että uusi pytty tulee kunhan löytyy putkimies, joka hoitaa sen pytynvaihdon. Vuokralla asumisessa on kätevää, kun tämä ei tuo itselle lisäkuluja. Ja siis pytty on tosi tosi vanha, joten se nyt vaan on aika vaihtaa.

Katselin vähän aikaa Jane the Virginia ja lähdin käymään kosmetologilla. Nyt on ihanan tuntuiset jalat taas loman kunniaksi.

Kotimatkalla minulle tuli hieman surullinen olo. Muistin, miten väärin joskus toimin erään ihmisen suhteen. Hänkin tosin on minua loukannut ja särkenyt sydämeni. Mutta niin se vaan elämä menee eteenpäin ja niin tämäkin asia tuli vain hetkeksi mieleeni. Ja sitten olin taas ihan ok.

Kotona imuroin koko asunnon. Kohta laitan vuodevaatteet pyörimään pesukoneeseen. Imuroinnin jälkeen tein kaksi 10 min jumppaa; käsivarret kondikseen ja piukat pakarat. Ei ole pahitteeksi hieman kiinteytyä loppuviikkoa kohti.

Tällä viikolla minulla on tavoitteena kuunnella 48 h kirja, Taivaan pilarit. Kirja sijoittuu 1100-luvun Englantiin. Historiallinen romaani. Jos on hyvä sää niin voisin mennä ulos kävelylle ja istumaan kirjaa kuunnellen. En siis aio liikaa rehkiä lomalla. Ihan vähän vaan.

Nähdään!

-Sanna-

hyvinvointi ajattelin-tanaan mieli hyva-olo
Kommentit (4)
  1. Mukavaa lomaa! Itsekin kuuntelen paljon äänikirjoja! Olen tällä hetkellä kuuntelemassa Jouko Raivion Yövuoro-nimistä kirjaa! 🙂 Suosittelen!

    1. Kiitos! Katsoin, mikä tuo kirja on. Aika nopeasti saisi sen kuunneltua kyllä. Mutta uskaltaako sen jälkeen enää mennä yövuoroon?

      1. Voi olla, että yövuorossa voi tämän jälkeen hieman jännittää! 😃 Yleensä nukahdan kuulokkeet korvilla, jos kuuntelen illalla kirjaa, mutta tämän kohdalla ei ole käynyt näin!

        1. Vaikuttaa hyvältä! 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *