Haluan vain kertoa teille…

Että on kivaa, kun on vapaata ja treffit. On kiva olla miehen kanssa yhdessä tekemättä yhtään mitään sen kummempaa. Ollaan syöty hyvin, löhöilty ja katsottu Netflix sarja Valhallan murhia. Se on islantilainen poliisisarja. Sarjassa on kauniita maisemia.

Perehdyinkin sitten vähän enemmän Islannin tilanteeseen ja niin kuin muistelinkin niin Islannissa ei oikeasti tapahdu murhia juuri koskaan ja muutenkin rikollisuus on vähäistä. Lueskelin historiaa jne. Lisäksi hakutuloksista löytyi hauska artikkeli siitä, miten islantilaisilla on käytössään sovellus, johon tiedot syöttämällä voi selvittää kenen kanssa on soveliasta alkaa intiimiin suhteeseen. Sovellus siis selvittää, kuinka läheinen sukulainen uusi tuttavuus on. Kätevää. Sovelluksen tarkoituksena on estää kiusalliset tilanteet.

Islanti voisi olla kiva paikka käydä joskus. Sitten joskus, kun ei ole koronaa ja on ehkä vielä joskus rahaakin.

Ai niin ja sattui jotain ikävää. Yksi varpaankynsi hieman lohkesi. Täytyy varmaan suojata se jotenkin ettei vaan nyt koko aikaa osu johonkin. Kynsi jäi jotenkin kiinni sohvan pintaan noustessani sohvalta. Onneksi tuli vain pieni lohkeama, joka ei paljoa sattunut.

Mutta nyt unille miehen viereen. Hyvää yötä ja nähdään!

-Sanna-

hyvinvointi ajattelin-tanaan mieli oma-elama
Kommentit (1)
  1. Just eilen vietiin vauva hoitoon ja saatiin nukkua yksi yö hyvin miehen kanssa, se on luksusta ja sitä osaa arvostaa!❤️

    Tunnelmallista ensimmäistä adventtia!🕯️

    https://jasukuvaa.blogspot.com/

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *