Hotellissa evakossa ( Staycation )

Meillä tosiaan eilen vaihdettiin wc-istuin ja uusi istuin liimattiin lattiaan. Tämän jälkeen piti olla 24 h käyttämättä wc-istuinta. Meillä ei ollut mitään paikkaa minne mennä täksi ajaksi, joten olin varannut huoneen Scandic Koskipuistosta Tampereelta. Oltiin siis siellä evakossa ja samalla oltiin vähän niin kuin staycationilla.

Scandic Koskipuisto sijaitsee hyvällä paikalla Koskipuiston liepeillä. Hotelli on ihan mukava ja viihtyisä perushotelli. Hotellissa onnistui hyvin turvavälien pitäminen. Asiakkaita oli selvästikin vähemmän kuin joskus muulloin. Kukaan ei esim. tunkenut samaan aikaan hissiin. Uimassa ja saunassa sain käydä ihan rauhassa yksin. Pojalla oli joku kokous koululla niin hän tuli vasta klo 18 jälkeen hotellille.

Pojan saapuessa paikalle kävimme syömässä hotellin ravintolassa. En halunnut lähteä hotellilta minnekään muualle syömään. Tällä tavalla oli vähemmän mahdollista altistua Koronavirukselle. Söimme pizzat ja jälkiruokana jäätelöt. Hyvää oli!

Myöhemmin illalla kävimme hotellin pubissa yksillä ja sen jälkeen halusin käydä ottamassa kuvia Koskipuistossa. Puistossa oli paljon nuoria aikuisia isoissa porukoissa. Ei ihme, että Koronavirus leviää juuri 20-30 vuotiaiden ikäryhmässä. Sanoinkin pojalle, että kannattaa tarkkaan harkita mihin opiskelijatapahtumiin tästä eteenpäin osallistuu. Välttää ainakin juuri tuollaisia isoja porukoita.

Uni maistui ihan hyvin ja aamupalalla oli juuri sopivasti väljyyttä. Poika lähti klo 10 jälkeen koululle ja minä vielä pötköttelin hotellilla.

Oli ihan rentouttava staycation. Jäin pohtimaan, että voisi jatkossakin tehdä näin, jos asunnossa tehdään remonttia. On tärkeätä, että voi käydä wc:ssä silloin, kun tarvitsee.

Hyvää viikonloppua teille!

Nähdään!

-Sanna-

Kommentit (6)
 1. vanha nainen
  26.9.2020, 01:15

  Sori! Ilmoitti ensin, että kommentti puuttuu ja laitoin uuden, lyhyemmän, ja sitten olikin kaksi kommenttia vanhalta naiselta. Näin voi käydä täällä somessa :).

 2. vanha nainen
  26.9.2020, 01:11

  Saitteko ilmaiseksi sen ajan hotellissa, minkä tuo wc-istuimen asennus vei? Aika hyvin.
  Kiva hotelli. Olen ollut itsekin siellä joskus kauan sitten yötä. Oli silloin kai Cumulus-hotelli.

  Rentouttavaa olla hotellissa yötä, kuin pikku loma, ja näin vielä Corona-aikana.

  1. Ihan siis itse pankkikortilla maksoin!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *