Ihanaa, kun sataa

Viime yön nukuin hyvin. Aamulla ei ollut vielä liian lämmintä ja pystyin tuulettamaan kunnes lähdin töihin. Työpäivän ajaksi ikkuna ja parvekkeen ovi kiinni. Ja nyt taas tuuletan.

Tänään ei mitään ihmeitä ole tapahtunut. Iltavuoro vie aina lähes koko päivän. Silti tykkään kyllä tehdä iltoja. Mutta en aina. Joskus on kiva, olla iltaisinkin vapaalla työpäivän jälkeen. Vaikka ei olisikaan mitään kovin ihmeellistä tekemistä. Niin kuin minulla ei yleensäkään ole.

Nyt, kun ilmat alkavat viiletä alan kyllä panostaa enemmän liikuntaan. Kävelylenkkejä, joogaa ja ehkä kuntosalia ja uimista mikäli koronatilanne hellittää. Aloitan ihan rauhallisesti pienillä määrillä kerrallaan liikuntaa etten uuvuta itseäni heti alkuunsa. Ja kaikkihan tietävät, miten silloin käy, kun uupuu. Motivaatio loppuu heti alkuunsa tietty, ainakin minulla.

Kyllä alan taas jaksaa paremmin ihan kaikkea. Uskon ainakin niin. Ja ennen kaikkea toivon.

Hyvää yötä ja nähdään taas!

-Sanna-

hyvinvointi ajattelin-tanaan mieli oma-elama
Kommentit (3)
  1. Täytyy tähän vielä kommentoida, vaikka en aluksi meinannutkan sanoa mitään. Jos blogin pitäjä sanoo, että ei kannata panostaa tavallisen ihmisen blogiin enempää kuin hän tekee, kun ei saa edes palkkaa tästä blogin pidostaan, niin minusta se on vähän lukijoiden aliarvostamista. Näin tämän koen
    .
    Voisi kyllä Sannakin kertoa jotain kivaa elämästään ja kirpparipöydän pidostaan ja ehkä kodistaankin. Olisi ihan hauska, että ”antaisi” lukijalle, joka sentään lukee hänen blogiaan, jotakin itsestään. Se kertoisi, että hän arvostaa seuraajiaan.
    No nyt saan varmaan tästä arvostelusta jotain niskaani, mutta haluan olla rehellinen, kun kuitenkin luen näitä ”säätiedotuksia” ja treffailuja.

  2. Jokainenhan voi valita, että mitä blogeja lukee. Minä luen tätä blogia juuri sen tavallisuuden vuoksi. Toivottavasti sinä löydät mieleistä lukemista, että tulisit paremmalle tuulelle.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *