Jos lahjoittaisit hyväntekeväisyyteen niin mikä olisi kohde?

www.pixabay.com

Nykyään yhä useammat ihan tavallisetkin ihmiset haluavat lahjoittaa hyväntekeväisyyteen rahaa. Jo pienelläkin summalla kuukaudessa voit auttaa luontoa tai nälkäisiä lapsia maailmalla. Lahjoituskohteita on monenlaisia. Pitää vain valita kohteista itselleen sopivimmat.

Tällä hetkellä minä lahjoitan joka kuukausi 20 eur WWF:lle. Olen ilmastokummi. Haluan tällä tavalla kompensoida oman kulutukseni ympäristölle aiheuttamia vahinkoja. Luotan, että WWF osaa käyttää lahjoittamani rahat niin, että niistä on oikeasti jotain hyötyäkin.

Sitten, kun saan talouteni parempaan kuntoon, aion hankkia kummilapsen kehitysmaasta. Tai siis katsotaan, jos joku lapsi huolii minut kummikseen. Niinhän se nykyään taitaa mennä. Täytyy laittaa sinne vaan sopiva kuva menemään niin enköhän kelpaa jollekin pikkuiselle kummiksi. Minun mielestäni on ihanaa, jos joku köyhä lapsi pääsee eteenpäin elämässään minun avullani.

Mihin kohteeseen sinä lahjoittaisit?

Nähdään!

-Sanna-

Kommentit (1)
  1. Lahjoituskohteita tosiaan on monenlaisia. Itse välillä yritän lahjoittaa johonkin jotain. Hienoa kyllä, jos aiot hankkia kummilapsen kehitysmaasta. https://www.pelastusarmeija.fi/yrityksille

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *