Jouduin maskittoman miehen uhriksi junassa

 

Tänään lähdin miehen luo kyläilemään. Olin ostanut junaliput jo ajat sitten enkä edes arvellut kenenkään istuvan vieressäni junassa.

Ajattelin junamatkan olevan minulle rauhallista meditointiaikaa, jossa kokoan ajatuksiani, jotta olisin miehen seurassa sitten koostuneempi versio itsestäni.

Mutta junamatka ei siis ollut seesteinen vaan erittäin traumatisoiva kokemus. Minulle selvisi heti vaunuun astuessani, että juna on ihan täynnä ja minun vieressäni istuu maskiton mies. Hän kaiken lisäksi niisti, joten voitte kuvitella miten kauhuissani olin.

Laitoin pääni kiinni lasiin ja olin hyvin huonossa asennossa siinä alaselän kannalta. Se on ollut vähän aristava ja mies on nyt hoitanut sitä useammallakin tavalla. Joten on jo vähän parempi olo.

Onneksi konduktööri tuli pian paikalle ja antoi palautetta tälle miehelle maskittomuudesta. Hän sai maskin konduktööriltä. Mies mutisi jotain siitä, että hän on rokotettu. Ja omiakin maskeja olisi ollut. En voinut ajatella kuin, että onpa itsekästä.

Ihan kuin rokotetut voisivat junassa olla ilman maskia ventovieraiden ihmisten kanssa. Itse en ainakaan kuvittele voivani olla.

Täytyy sanoa, että oli kauhea matka ja latisti aluksi treffien tunnelmaa. Nyt vaan toivon, että tuolla miehellä ei ollut koronaa ja että minun saamani rokotteet toimivat.

Yritän toipua tästä nyt.

Hyvää yötä ja nähdään!

-Sanna-

 

hyvinvointi ajattelin-tanaan mieli oma-elama
Kommentit (6)
  1. Olet ilmeisesti säästynyt elämässäsi suurilta vastoinkäymisiltä, jos tämä oli mielestäsi erittäin traumaattinen kokemus. ”Hiukan” ehkä liioiteltua myöskin sanoa olleensa tämän kanssamatkustajan uhri. Jotain järkeä nyt tuohon panikointiin.

  2. Lukija joku vaan
    24.10.2021, 16:50

    Minäkin matkustin sata kilsaa maskittoman ukon vierellä. 🤮 ukko piilotteli päätään hupun suojissa ja roikkui oudosti tuolin selkämyksen pöydän päällä, ehkä maskittomuuttaan piilotellen. Inhotto!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *