Juhannuspäivän tunnelmia

Juhannuspäivä on sujunut täällä rauhallisesti. Viime yö oli hikinen ja heräsimme aikaisin. Söimme miehen laittamaa aamupalaa ja tein sisäisen rauhan meditaation. Mies pötkötteli tuon ajan eikä voinut välttyä itsekin kuuntelemasta meditaatiota.

Klo 9 aikaan lähdimme tekemään juhannuskävelyä. Sää oli aivan ihanan viileä ja kesätuuli tuntui ihanalta iholla. Päädyimme Prismaan ostoksille ja kotiinpäin lähtiessä oli sadekuuro meneillään. Söimme jäätelöt ennen kuin lähdimme Prismalta. Sadekuuro hellitti hieman eikä meitä haitannut lämmin kesäsade kotimatkalla.

Sitten olemmekin taas syöneet ja juoneet ja katsoneet Rahapajaa Netflixistä. Nukuimme päiväuniakin kumpikin ennen kuin lähdimme käymään uimarannalla. Tänään siellä oli vähemmän porukkaa ja sain tämän kuvan otettua juuri ja juuri ennen kuin joku tyttö oli syöksymässä kameran alueelle. Tuntemattomien ihmisten kuvaaminen ei mielestäni ole asiallista ilman lupaa. Enkä kyllä halua heitä kuviini.

Järveen pulahdus teki hyvää minulle ja nyt mietinkin, että miten minulta sujuisi mahdollisimman turvallisesti käydä päivittäin uimassa ilman seuraa. Kyllä varmasti jotenkin, kun hyvin suunnittelen. Minulla sentään on uimaranta ihan lähellä kotia. Se ei ole itsestään selvää. Olen tästä kiitollinen.

Nyt taas mies jo nukkuu. Minä teen vielä muutaman asian ja menen myös nukkumaan. Ensi yö on toivottavasti viileämpi. Joten hyvää yötä kaikille!

Nähdään!

-Sanna-

Kommentit (3)
  1. Hei, miksi pelkäät turvallisuutesi puolesta yleisellä uimarannalla?

    1. No, en halua, että multa pöllitään mitään järvessä ollessani. Ja välttämättä en aina mene uimaan silloin, kun rannalla on paljon porukkaa vaan juuri silloin, kun ei ole. Ja kyllä vaan kaikenlaisia sairaita ihmisiä saattaa joskus olla juuri silloin liikkeellä, kun olen siellä yksin. En oikeastaan pelkää vaan tiedostan vaarat.

  2. Mulla sama, en halua tuntemattomia ihmisiä kuviini – eriasia esim festarikuvat jne mutta tuo on rauhallinen ja tunnelmallinen kuva jonka otit! ❤️

    https://jasukuvaa.blogspot.com/

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *