Käytän markettituotteita hygienian hoidossa

Ostan aina kaikki hygieniatuotteeni marketista samalla kun käyn ruokaostoksilla. En halua käyttää näihin tuotteisiin liikaa rahaa ja ostan aina halpoja useimmiten kotimaisia merkkejä. Alla olevassa kuvassa olevat tuotteet olen kokenut käytössä hyviksi ja minulle sopiviksi tuotteiksi. Tänään palkkapäivänä ostin nämä, koska ne olivat lopussa. Näillä pärjää taas jonkin aikaa.

Suihkugeelin ostan yleensä isommassa pakkauksessa. Mutta isompaa pakkausta ei ollut nyt saatavilla. Shampoo ja hoitoaine ovat korvike ennen käyttämälleni XZ hilseshampoo värjätyille hiuksille tuotteelle. Olen jäänyt kaipaamaan tuota tuotetta. Miksiköhän sen tekeminen lopetettiin?

Voiteena minulla on sitten ihan apteekista reseptillä ostettu Decubal perusvoide. Olen laiska rasvaamaan itseäni, vaikka minulla on atooppisuuteen taipuvainen iho. Tässä asiassa minun pitäisi ehdottomasti ryhdistäytyä. Etenkin talvisin, kun iho on kuiva. Yritän jatkossa hoitaa paremmin ihoani.

Tiistaisin jatkossa aion esitellä teille ostoksiani ja tyyliäni. Aina, mitä milloinkin mieleen tulee muodin ja kauneuden alueelta.

Nähdään!

-Sanna-

Kommentit (2)
  1. Enni Heikkinen
    16.12.2020, 00:12

    Hei. Jään odottamaan tulevia tiistaita innolla! Kiitos blogistasi ja ”tavallisista” jutuistasi. T. E

    1. Kiitos, kun seuraat blogia 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *