Ketkä meistä pitävät huolta?

Seuraan tässä aluevaalien tulosiltaa YLE1:ltä. Kävin äänestämässä jo ennakkoon kauppareissullani. Valitsin ehdokkaani sillä perusteella, että arvelen hänen tietävän mistä puhuu ja myös osaavan ja jaksavan hoitaa oman osuutensa niin, että siitä hyötyykin oikeasti.

Toivon, että perusterveydenhuoltoon panostetaan ja kaikki ihmiset tulevat pääsemään lääkäriin, kun on siihen tarvetta. Vanhusten on myös mielestäni tärkeää saada tarpeeksi laadukasta hoitoa niin, että se viimeinen elämänvaihe tulee olemaan jokaiselle ihmisarvoista. Nämä asiat minä näen tärkeimpinä juuri tällä hetkellä.

Toki on paljon muitakin asioita, mihin tulee panostaa. Ja toivon, että nekin saavat oman osuutensa verorahoista. Mutta nuo edellä mainitut asiat ovat lähinnä sydäntäni juuri nyt.

Nämä vaalit tulevat vaikuttamaan varmasti myös minun tulevaan työuraani. Minulla on tällä hetkellä mielessä kouluttautumista ja myös suunnitelma B, mikäli tulee käymään niin kuin luulen, että käy.  Mutta siis tällä hetkellä mennään niin eteenpäin kuin nyt mennään. Ja minä teen joka päivä aina sen verran kuin pystyn tekemään omien asioideni eteen.

Varauksella suhtaudun siihen tosiasiaan, että näyttää tosiaan siltä, että kokoomus on vaalien voittaja. Hyötyykö heidän päätöksistään ihan tavallinen ihminen ja duunari? Minä epäilen asiaa. Mutta sinä voit olla eri mieltä tästä asiasta, jos satut olemaan kokoomuksen kannattaja.

Hyvää yötä ja nähdään!

-Sanna-

hyvinvointi ajattelin-tanaan mieli oma-elama
Kommentit (1)
  1. Kiinnitin huomiota sun mukaviin kuviisi, joita itsekin teen aina silloin tällöin. Kipuilen itseni kanssa, koska en saa kirjoiteltua… sulla on mukava päiväkirjatyyli tässä 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *