Kevät tuo valon ja lämmön

www.pixabay.com

Minä yleensä piristyn tähän aikaan vuodesta, kun kevät alkaa näkyä lisääntyvänä valona ja lämpönä. Tänä vuonna talvea ei ollut oikeastaan ollenkaan vaan oli monta kuukautta pimeää marraskuuta. Lunta alkoi sataa vasta sitten, kun kukaan ei sitä enää odottanut eikä toivonut. Kaikilla oli jo kevät mielessä.

Yleensä keväisin alan ahkerammin harrastaa liikuntaa. Mutta koska vielä ei ole ollut lenkkarikelejä on minulta jäänyt tekemättä ylimääräiset kävelylenkit. Koronan takia aion välttää kuntosalilla käymistä. Harrastaminen on tällä hetkellä aika lailla tätä blogia, tv:tä, musiikkia ja kirjoja. Hyviä ja kivoja juttuja nekin.

Keväällä on myös yleensä ihanaa odottaa tulevaa kesää ja lomia. Mutta tällä hetkellä tosiaan toukokuun lomastani näyttää tulevan kaksi kotoiluviikkoa. Matka todennäköisesti peruuntuu ja pojalle ei ole järkevää järjestää ylioppilasjuhlia. Tosin voi olla, että en saa edes pitää lomaa ollenkaan vaan minut määrätään aikuisten lasten äitinä poikkeusoloissa töihin vuorokauden ympäri. Todennäköisesti hoidan huonokuntoisia koronan runtelemia vanhuksia jossain poikkeusoloissa.

Kaikesta tästä huolimatta minusta on silti ihanaa, kun tulee kevät. On valoisaa ja lämmintä. Kevät tuo toivoa tullessaan!

Nähdään!

-Sanna-

Kommentit (4)
 1. https://mentaalimatkaaja.blogspot.com/
  14.3.2020, 14:04

  Saatko asetuksistasi sellaista kohtaa kommentteihin, että voisin tilata ilmoituksen uusista kommenteista tai vastauksista kommentteihin. Nyt joudun kaivelemaan blogistasi kommentoimani postauksen tarkistaakseni vastauksia.

  1. Hmm… Tutkin asiaa…

 2. https://mentaalimatkaaja.blogspot.com/
  14.3.2020, 13:59

  Ihanaa kevättä ja pirteää mieltä koronasta huolimatta!

  1. Kiitos samoin sinulle! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *