Koko ilta omaa aikaa

Tämä saattaa kuulostaa hassulta, mutta minulla oli vasta tänään aamuvuoron jälkeen oikein kunnolla omaa aikaa sitten hetkeen. Hassulta siksi, että minähän asun yksin ja lapseni ovat jo aikuisia. Mutta siis on ollut paljon iltavuoroja, treffit ja legojen lajittelua niin ei oikein ole ollut kunnolla aikaa esim. katsoa Netflixiä tai meditoida.

Tänään pääsin töistä jo klo 14.15 eli siis 45 min tavallista aikaisemmin. En kuitenkaan ollut kotona kuin vähän aiemmin sillä keskustorille vievän bussin ovet temppuilivat ja nousin pois kyydistä ja kävelin keskustaan. Kävin kaupasta hakemassa itselleni syötävää illaksi ja ajelin bussilla kotiin.

Kotona kävin suihkussa ja söin sekä laitoin pyykkikoneen päälle. Sitten aloin katsoa, mitä Netflix minulle suositteli. Katsoinkin neljä jaksoa SexLife sarjaa. Sarja on k18 ja sisältää seksiä. Sarjassa perheenäiti yrittää pitää suhteensa kuumana aviomiehensä kanssa ja samalla kuitenkaan ei voi unohtaa exäänsä, joka oikeasti ilmestyy kuvioihin mukaan. Oikein sopivaa arjen irtiotto katseltavaa minulle.

Neljän jakson jälkeen tein kaksi meditointiharjoitusta, jotka olivat ihania. Sitten iltapalaa ja postaus. Vielä ehtii tänään tiskata ja kuunnella vaikka jonkun aikuisten iltasadun ennen kuin vaipuu uneen.

Oma aika tekee hyvää. Olen siis kiitollinen tästäkin illasta kotona. Huomenna jatkuu.

Nähdään!

-Sanna-

Kuva on Pixabaysta!

hyvinvointi ajattelin-tanaan mieli oma-elama
Kommentit (1)
  1. Ihmettelijä
    29.7.2021, 21:49

    Tämä siis aiempaan postaukseesi tarkoitettu.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *