Koti kuntoon lomalla

Loma jatkuu ja mitään kovin ihmeellistä tekemistä ei seuraavaan kuuteen päivään ole. Olen kotosalla ja kun kerran on aikaa niin voisin taas käydä kaikki ne nurkat ja kaapit läpi, mitä en työn ohessa ehdi enkä jaksa. Perussiivousta siis toki teen viikoittain, mutta sellaiseen syvällisempään en ole aikaa laittanut sitten viime loman syyskuussa. Aloitan huomenna keittiöstä. Uskon pääseväni aika helpolla, koska tosiaan tein tämän saman homman syyskuussa viimeksi.

Hain tänään Prisman postilokerosta ne tilaamani Pomarin kengät. Ne olivat juuri sellaiset kuin pitikin. Ja sopivat hyvin jalkaani. Olen erittäin tyytyväinen ostokseeni ja muistin kiittää miestäni siitä, että hän löysi ne minulle netissä. Itselleni ei tullut googletustuloksena Halonen.fi tarjontaa. Nyt minulla on sitten toiset Pomarit. Hyvä juttu siltä varalta, että toiset hajoavat.

Tällä hetkellä kuuntelen hiljaisuutta. Alkaa taas nukuttaa, koska miehen kanssa tulee aina herättyä aikaisin. Itsekseni ollessa nukun useimmiten pidempään silloin, kun se on mahdollista. Ja lomallahan se tietysti on. On kivaa välillä nukkua pidempään.

Viime viikolla saamani koronarokote hieman sotki joka toisen päivän kuntoiluani. Olen nyt siitä alkaen tehnyt joka toinen päivä haasteeseen kuuluvia henkisen puolen harjoituksia. Uskoisin kuitenkin perjantaina jo tekeväni hiit treenin. Vaikka jumppa onkin ollut tauolla niin sitten taas on tullut käveltyä päivittäin ulkona. Se on tehnyt hyvää minulle. Tätä jatkan koko loman ajan.

Nyt hyvää yötä ja nähdään!

-Sanna-

hyvinvointi ajattelin-tanaan mieli oma-elama
Kommentit (2)
 1. Huomenta!

  Haastan sut päivätehtävään nimeltä yllätysresepti! Otatko haasteen vastaan?💛


  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  1. Hei! Voisin ottaa tämän haasteen vastaan!

   Toteutan sen tässä lomani aikana.

   Kiitos haasteesta! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *