Kumpaa teet mieluummin treenaat vai nukut?

Itsellä voittaa useimmiten tuo nukkuminen. Olen huomannut elämäni aikana, että nukkumisella on suurempi merkitys terveyden ja jaksamisen kannalta kuin treenaamisella.

Uni on välttämätöntä ihmiselle ja ilman unta et kyllä pitkään pärjää. Ilman unta ei myöskään jaksa treenata.

Nukkua yritänkin joka päivä niin paljon kuin ehdin. Ja sen heti huomaakin olossa, kun ei ole nukkunut tarpeeksi. Ja väsyneenä on ainakin ihan turha treenatakaan. Siitä ei silloin ole hyötyä.

Treenattua tulee nykyään kevyesti. Eilen tein 10 min keppijumpan ja 10 min käsivarsijumpan ja lopuksi 15 min hathajoogan. Tänään 5 min taukojumpan, 15 min venyttelyn ja 10 min sydäntietoisuusmeditaation. Tämä tyyli sopii itselle tällä hetkellä.

Hyviä unia ja treenejä teille, kumman sitten valitsetkin milloinkin!

Nähdään!

-Sanna-

Kuvat ovat Pixabaysta.

Kommentit (2)
  1. Sanoisin, että valitsen mieluummin sohvan kuin treenin. Nukkumista tai treeniä en oikein vertaisi keskenään, harvoimpa treenit on uniajasta pois. Tai ainakaan itsellä ei ole.

    En ole koskaan oikein välittänyt treenaamisesta, jotenkin sohvan nurkka on aina kutsunut enemmän. Huomaan kyllä, että oma olo on kyllä parempi, kun liikkuu. Pitäisikin taas aktivoitua.

    1. Itsellä monesti on niin, että nukun niin pitkään etten sitten ehdikään treenata. Nyt olen alkanut tosin ryhdistäytyä tässä asiassa. Olen hyvin jaksanut treenata aina vähän joka päivä. Osa harjoituksista tosin on meditointia. Yogaia on hyvä, kun ei tarvitse lähteä kotoa mihinkään treenaamaan.

      Tsemppiä sinulle, että pääsisit alkuun!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *