Kyllä jo alkaa kypsyttää!

Tänään on ollut erittäin lämmin päivä. Tämä liika lämpö alkaa jo vähitellen todellakin kypsyttää. Ylläolevassa kuvassa on epätoivoinen yritys viilentää kämppää. Ja siis kyllä se itseasiassa toimikin. Mutta parempi oli se, kun sai avata klo 19 jälkeen ikkunan ja parvekkeen oven.

Illalla on käynyt ihana raikas kesätuuli. Uimavesikin oli pinnalta ihanan viileää, kun tuuli oli puhaltanut järveen. Mutta rannalla oli viileämpää kuin vedessä. Ja rannalla ehdin juuri nähdä auringonlaskun.

Pojat olivat täällä käymässä. On aina kiva nähdä heidät. Ensi viikolla varmaankin taas sitten, kun on vapaata.

Alun perin olin ajatellut kirjoittaa tilipäivästä, joka siis on tänään. En kuitenkaan koe tarpeelliseksi jauhaa yhtään siitä, että sain tavallisen tilin. Tämä tarkoittaa, että rahaa ei ole kovinkaan paljoa käytössä. Ja siis siitä en jaksa jauhaa. Ja tosiaan taas tänään voin todeta, että minä en ole se, joka vielä pystyisi luovuttamaan sunnuntailisänsä muille. Sekin aika varmasti kyllä vielä koittaa. Ja siis nopeammin, jos nyt juuri tällä hetkellä tekee sunnuntaitöitä.

Mielessä on tänään ollut myös lisätyön hankkiminen. Se ehkä auttaisi minua. Ja lopuksi vielä täytyy muistuttaa, että tällä blogilla ei tosiaan tienaa mitään. Ihan on vaan ajankulua ja harrastusta. Josta siis ei makseta mitään.

Viime aikoina olen useiden bloggaajien huomannut lopettavan juuri sen takia, että tämä ei vain tuo leipää pöytään. Ehkä joillekin harvoille ja valituille saattaa tuoda, mutta suurin osa bloggaajista ei tienaa blogillaan yhtään mitään.

Nähdään taas!

-Sanna-

Kommentit (1)
  1. Säästeliäs
    17.7.2021, 15:01

    Minne ne kaikki rahat kuluu? Sinullahan on ihan hyvät tulot ja pieni vuokra.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *