Lauantai-illan väsymys

Postaaminen tapahtuu tänään myöhään. Minulla oli iltavuoro ja olin töissä klo 21.00 asti. Nykyään on niin kiireisiä nuo vuorot, että jaloissa tuntuu se jatkuva ympäri osastoa tepsuttelu. Olin kyllä ihan väsähtänyt vuoron loputtua. Nyt on onneksi palautumisprosessi jo käynnistynyt. Kohta menen jo nukkumaan. Uni tulee nopeasti kirjaa kuunnellessa.

Tänään on vietetty yrittäjän päivää. Olen sitä mieltä, että yrittäjän asema on rankempi kuin tavallisen duunarin. Vaikka oma työni välillä väsyttää minua niin en silti kyllä siitä aio luopua. Niin hyvää työpaikkaa kuin minulla on, ei helposti löydy.

Blogin ympärille olisi periaatteessa mahdollista perustaa yritystoimintaa, mutta ainakaan toistaiseksi en mitään sellaista suunnittele. Enhän minä edes jaksa/ viitsi etsiä itselleni kaupallisia yhteistöitä.  Ja muutenkin tämä on enemmänkin harrastamista.

On kivaa kirjoittaa päivittäin. Palaudun kirjoittaessani. Jaksan paremmin ihan kaikkea, kun kirjoitan.  Saan toteuttaa itseäni.

Minua voit seurata Facebookissa ja  Instagramissa!

Nähdään!

-Sanna-

puheenaiheet ajattelin-tanaan oma-elama tyo
Kommentit (2)
  1. Kiitos kun kirjoitat! Olen aiemminkin kommentoinut, että tällaista tavallisen ihmisen blogia on jotenkin ihana lukea. On myös ihailtavaa, miten positiivisesti suhtaudut työhösi.

    1. Kiitos sinulle, kun luet blogiani! Tämän blogin avulla jaksan olla positiivinen!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *