Leppoisa lauantaipäivä

Lauantai on kulunut leppoisissa tunnelmissa miehen kanssa. Ollaan vaan oltu, syöty, katsottu telkkua ja käytiin lähimmässä Prismassa kävellen. Siitä tuli ihan riittävästi liikuntaa tälle päivälle. Miehen luona Prisma ei ole lähikauppa niin kuin minun luonani.

Olen hieronut alaselkääni miehen rollerilla ja siis mieskin on sitä hieronut. Kyllä se ajoittain on parempi. Voisin ehkä varata fysioterapeutilta ajan. Se voisi auttaa minua.

Miehen tarjoamat ruoat maistuvat, mutta ehkä meillä ei kuitenkaan ihan täysin ole ruokavalio kunnossa, koska ollaan myös kilpaa paukuteltu. Mutta siis hyvä, että molemmat. No, ollaan oltu yhdessä kohta 5 vuotta, joten ollaan totuttu tähän.

Mielessä on käynyt kokeilla pegorionia. Ehkäpä ostan sitä jo huomenna. Kerron sitten, että auttoiko.

Puhuttiin myös kuntosalilla käymisestä. Molemmilla loppui salilla käyminen koronan myötä. Toisaalta kaipaan sitä ja haluaisin joka toinen päivä treenata, mutta käytännössä tuo ei koskaan toteudu ihan täysin, vaikka minulla periaatteessa on hyvin aikaa. Täytyy miettiä ja jos ensin vaikka saisi jumpattua kotona lihaskuntoa aina joka toinen päivä. Jumppaaminen on taas vähentynyt. Pitää Tsemppiä siinä asiassa.

Nyt miehen viereen. Hyvää yötä ja nähdään!

-Sanna-

 

 

hyvinvointi ajattelin-tanaan mieli oma-elama
Kommentit (2)
  1. Minullakin oireilee alaselkä. Uskon, että vesijumpan jääminen on tähän syynä. Yritän aloittaa uudelleen, mutta on lähtenyt vähän kankeasti käyntiin.
    Mukavia nuo värityskuvat, kiitos vinkistä. Värittelen niitä päätä nollatakseni. Samalla kuuntelen hyvää kirjaa.
    Hyvää alkavaa viikkoa!

  2. Lukija joku vaan
    24.10.2021, 16:51

    Ja kommentti nousi sitten väärään postaukseen…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *