Lisää karsintaa vaatehuoneessa

Karsin vaatteitani edelleen. Nyt laitoin pois taas sellaisia vaatteita, joita ei ole käytetty pitkään aikaan eikä kaikkia välttämättä edes koskaan tai vaan muutaman kerran. Vien ne tällä viikolla kirpputorille myyntiin. Hinnaksi muutama euro per kappale. Ehkä joku ne sitten ostaakin. Ja minä saan siistimmän vaatehuoneen ja vähän taskurahaa.

Vaatteiden lisäksi laitan myyntiin astioita ja lastenkirjoja. Kyllä niitäkin vaan on kertynyt. Hyvää ja puhdasta tavaraa kaikki.

Mielestäni on tärkeää saada myytyä mahdollisimman paljon tavaraa pois ennen kuin mahdollisesti joudun muuttamaan pois täältä. Uudessa asuinpaikassa ei välttämättä ole juurikaan varastotilaa. Mutta nyt tämän vuoden puolella ei ainakaan minun järkeni mukaan tarvitse muuttaa. Puolta vuotta aiemmin vähintään pitää ilmoittaa se, koska asunnon pitää olla tyhjä.

Tämä hommahan minun olisi pitänyt aloittaa jo ajat sitten, mutta en vain ehtinyt/ jaksanut. No, ehkäpä on ollut sitten vaan muita tärkeämpiä asioita silloin tehtävänä. Elämä menee niin kuin menee eikä menneiden murehtiminen kyllä vie ketään eteenpäin. Siksi en menneissä märehdi. Keskityn nykyhetkeen enkä oikeastaan mieti, että mitä teen sitten, kun tämä koronavaihe on ohi. Kai sitä joskus vielä pääsee johonkin, mutta sen aika ei vain ole nyt juuri.

Saapi nähdä, että miten taas saa kirjoitettua tätä blogia, kun on koko ajan töissä. Voihan tosin olla, että kirjoittamisen tarve vaan kasvaa entisestään, kun pitää purkaa tuntojaan. Sen enempää työasioista kirjoittamatta. Minä nimittäin rajaan työssä tapahtuneet asiat pois blogista. Esimiehen ohjeen mukaan en kirjoita niistä.

Nyt voisi katsella kaiken valmiiksi huomista varten ja herätyskello soimaan tarpeeksi ajoissa niin ehdin hyvin nautiskella auringostakin ehkä ennen iltavuoroa. Jos se siis paistaa aamupäivällä. Mun parvekkeella paistaa tuolin paikkaa vaihtamalla klo 10-18 välisen ajan.

Hyvää illanjatkoa!

-Sanna-

muoti kirppisloydot ajattelin-tanaan oma-elama
Kommentit (1)
  1. Teetkö paljonkin ylitöitä,kun kerran koko ajan töissä?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *