Loppuisi jo tämä koronakurjuus

Nyt kun koronatilanne on jälleen huonontunut niin voi vaan miettiä, että ovatko kaikki kesän riennot olleet niin tärkeitä kuin osalle tuntuvat olevan. Itse en ole koko kesänä käynyt oikeastaan missään. Elämäni on pyörinyt lähinnä töiden ja kodin ympärillä. Toisaalta olen tähän tyytyväinen, toisaalta en. Olisihan se kivaa, jos voisi käydä elokuvissa ja ravintolassa syömässä niin kuin ennenkin.

Minun tulee luettua aina TAYSin tiedotukset altistumispaikoista. Vielä ei ole osunut kohdalle. On ollut hyvä säkä. Toivottavasti näin jatkuukin. Mutta tuntuu, että juuri ravintolat ovat olleet usein altistumispaikkoja. Eli siis hyvä välttää niissä käymistä.

Jotenkin tuntuu siltä, että enää ei jaksa olla kiinnostunut ulkomaan matkoistakaan. En mielelläni poistu maasta ainakaan lähiaikoina. Kyllä sitä sitten ehtii ehkä joskus. Tai sitten ei. Pääasia, että edes jossakin olen ehtinyt käydä ennen korona-aikaa.

Maskinkäyttö on se, mistä haluaisin jo luopua, mutta ymmärrän kyllä, että pitää vaan edelleen käyttää ja vaikka olisi kahteen kertaan rokotettukin.

Nyt nukkumaan sillä tämä korona-aika on hyvin väsyttävää!

Hyvää yötä ja nähdään!

-Sanna-

Kuva on Pixabaysta!

 

puheenaiheet ajattelin-tanaan mieli oma-elama
Kommentit (1)
  1. Pisti silmään heinäkuussa lomalla:olin hotelli lomalla Turussa sekä Tampereella, peräkkäisinä viikkoina. Turussa käytettiin maskia todella hyvin, Tampereella oltiin todella huolettomia asian suhteen. Mitenkään en syyllistä ketään, mutta niin vaan on erilaista käytäntöä eri kaupungeissa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *