” Luovuuden vihollinen on ” hyvä ” maku. ” Pablo Picasso

Miksi kaiken pitäisi olla aina ” hyvän ” maun mukaista? Ja mitä edes on hyvä maku? Ja kuka senkin sitten määrittelee, että mikä on hyvää makua?

Itselläni on kyllä käsitys siitä, mikä on minun mielestäni hyvää makua. Tykkään eniten yksivärisistä vaatteista, joissa ei ole liikaa kuvioita. Ja mitään psykedeelistä en päälleni pue tai asuntooni halua.

Mielelläni haluaisin kaiken sopivan hyvin yhteen ja olevan juuri minulle sopivia värejä. Tykkään hillitystä tyylistä enkä halua herättää liikaa huomiota.

Jonkun mielestä minunkin makuni on varmasti todella huono tai ainakin ihan tyylitön. Kallista makua minulla ei ole sillä pidänhän itseäni edelleenkin köyhänä, vaikka enpä taida enää olla köyhä. Ainakaan 1.4.21 alkaen. Kylläpä on ihmeellistä sitten elo ja olo.

Mutta siis makuasioista ei kai kannata kiistellä. Jokainen tykätköön mistä tyylistä itse vaan haluaa. Kunhan ei anna minulle lahjaksi mitään mistä minä en tykkää.

Nähdään!

-Sanna-

 

Kuva on Pixabaysta!

 

Kommentit (2)
  1. Hei. Olen seurannut blogiasi jo jonkin aikaa ja pidän erityisesti sen ”arkisesta” otteesta ja monista nasevista huomiosta.Jaksat myös kirjoittaa riittävän usein. Jatka samaan malliin !

    1. Kiitos kivasta palautteesta! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *