Maaliskuun suunnitelmat

Kevät on selkeästi jo alkanut. Tänään päivällä oli ihanan raikas keväinen sää. Aurinko paistoi, linnut lauloivat ja jäätikkö oli alkanut sulaa. Loskaa ikävä kyllä oli, mutta ehkä se siitä häviää. Ja sit taas jos on kovin kuivaa niin alkaa pöllytä näin keväisin. Mutta siis nyt nautin siitä, että pääsin kävelemään normaalisti ja siitä, kun aurinko lämmitti.

Niin kuin jo tiedättekin niin minulla maaliskuu tulee kulumaan muuttotouhuissa ja vasta huhtikuussa pääsen lepäämään tästä asiasta. Maaliskuussa ei myöskään ole yhtään ylimääräisiä vapaita eikä toivottavasti sairaslomiakaan. Treffit sen sijaan on sitten kuitenkin sovittu, kun ei pystytä olemaan koko kuukautta erossa toisistamme. Ollaan vaan yhdessä. Mitäänhän ei oikein voi tehdäkään.

Maaliskuu tulee olemaan taloudellisesti tiukka, mutta jaksan sen kyllä sillä huhtikuussa helpottaa. Ei siksi, että tili olisi hyvä vaan koska menot tulevat pienenemään reippaasti. Ihanaa!

Maaliskuun ajan poika vielä asuu kotona, sitten on aika totuttautua yksin asumiseen. Tämä on jännittävää aikaa. Hyvää maaliskuuta teille kaikille!

Nähdään!

-Sanna-

Kuva on Pixabaysta!

Kommentit (1)
  1. On kevättä jo ilmassa, ja se helpottaa. Meillä on tosin vähän erilaiset maisemat tällä hetkellä. 😁(https://viaperasperaadastra.com/2021/02/07/kevaan-odotusta-ulkoilureitin-varrella/ )

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *