” Maanantai tulee, halusit tai et. Voit kuitenkin päättää minkälainen siitä tulee. ” voittavat tavat

Niin se vaan on, että minulla koittaa huomenna pitkästä aikaa ”maanantai ”. Kahden viikon loma ja tämän viikon vapaat on nyt pidetty. Edessä on kuuden päivän ergonominen työputki. Ja siis ihan itse olen näin suunnitelmaan laittanut, joten en valita yhtään. Jännittää vähän mennä töihin, vaikka ei minulla siis ole siellä mitään, mitä edes pelkäisin. Kivoja ihmisiähän ne mun työkaveritkin on ja tykkään kyllä työstänikin. Mutta aina se työhön paluu silti jännittää!

Kaksi viikkoa lomaa meni nopeasti. Käytin paljon aikaa ihan vaan oleiluun. Kuuntelin kaksi kirjaa loman aikana, joista toinen kesti 48 h, huh! Nyt katselin vapailla Netflixistä Jane the Virginin loppuun. Olin ihan tyytyväinen siihen, miten sarja päättyi. Nyt vaan pitäisi saada inspiraatio katsella joku uusi sarja alusta loppuun asti. Vaihtoehtoja kyllä on. Ehkä liikaakin, on vaikea valita!

Mulla ei nyt sitten olekaan lomaa vasta kuin ensi vuoden puolella seuraavan kerran. No, onneksi joulukuussa on ainakin joitakin ylimääräisiä vapaapäiviä. Nopeasti se aika taas menee, kun vauhtiin pääsee! Kohta taas huomaan ajattelevani, että koska olinkaan viimeksi lomalla.

Blogi jatkuu entisellään, vaikka palaankin töihin taas!

Nähdään!

-Sanna-

hyvinvointi ajattelin-tanaan mieli tyo
Kommentit (2)
  1. Minäkin muuten jännitän usein töihin menoa loman jälkeen. Kiva kuulla, että en ole ainoa. En edes tiedä, mikä siinä oikein jännittää.

    1. Varmaan just se, kun et tiedä oikein mistään mitään. Olet vähän niin kuin et olisi koskaan töissä ollutkaan. Tietty jotkut asiat sujuu aina. On vähän semmoinen tyhmä lusmuileva olo, vaikka yrität koko ajan pinnistellä, että saisit hommasi hoidettua! Sitten, kun joku kysyy jotain niin joudut oleen vaan, että en kyllä tiedä yhtään mitään asiasta. Ja yrität vain hymyillä nätisti. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *