Maanantaina väsyttää

Viikonloppuvapaan jälkeen oli jotenkin karua taas mennä töihin. Onneksi sentään olin saanut vaihdettua aamuvuoron iltavuoroksi. Aamulla nukutti niin, että varmaan olisin vain painanut klo 4.45 herättävän kelloni pois päältä ja jatkanut unia, joten tosiaan parempi näin.

Tänään olen saanut asuntoasiaani hoidettua ja huomenna menen sitten katsomaan asuntoja. Aion muuttaa 1.4.21. Mistään loppuelämän ratkaisusta ei kuitenkaan ole kyse, mutta saan varmastikin talouttani parempaan kuntoon tämän ratkaisun avulla. Aion asua niin kauan kuin se on mahdollista. Toivottavasti vielä pitkän ajan. Niin kauan, että olen velaton.

Maaliskuu tulee siis kulumaan muuttoa suunnitellessa ja tavaroita pakatessa. En aio ostaa uuteen asuntooni juurikaan mitään muuta uutta kuin sängyn, joka on jo vanha ja mennyt ihan viimeaikoina huonompaan suuntaan. Sänky on siis ollut minulla jo n. 15 v. Ja runkopatjasänky pitäisi uusia 10 v välein, joten ei kiitos syyllistämistä tästä asiasta.

Joskus olen ollut niin huonossa kunnossa etten ole jaksanut ajatella muuttamista. Nyt taas tuntuu, että muutto sujuu todennäköisesti ihan hyvin.  Täytyy vaan pyytää apua läheisiltä ja katsastaa onko edullisia muuttopalveluja olemassa.  Uskon asioiden järjestyvän jotenkin. Pääasia, että asumiskulut pienenee ja saan velkoja maksettua pois.

Huomenna kerron sitten teille illalla, että millaisen asunnon ja millä perusteilla sen valitsin!

Nähdään!

-Sanna-

 

Kuva on Pixabaysta!

Kommentit (1)
  1. Oletko vuokraamasa asunnon yksityiseltä vai kenties kaupungin asunnon?
    Ja jos kaupungin,niin onko siellä paljonkin vapaita asuntoja,kun noin nopeaan muutto onnistuu.
    Olisipa täälläkin,itselläni samanlainen tilanne,mutta pienempää/halvempaa asuntoa ei vaan löydy.Hirveä stressi.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *