Millainen oli sinun viikonloppusi?

Minun viikonloppuni kului valvoessa. Eli siis olin töissä yövuoroissa. Yöt olivat rauhallisia eli potilaat nukkuivat hyvin niin kuin kuuluukin. Se on se turvallisuuden tunne, mikä vaikuttaa heidän nukkumiseensa. Ei aina ja joka tapauksessa vaan useimmiten ja yleensä. Mun pojatkin nukkuivat aina hyvin ja pitkään. Ja siis toki vieläkin.

Nyt sitten minulla on taas kaksi vapaapäivää. Ihanaa, kun saa taas puuhastella kaikkea kotona. Palautua rauhassa työputkesta. Tänään menen ajoissa nukkumaan niin huomenna sitten pääsen ylös normaaliin aikaan ja rytmi on kääntynyt normaaliin.

Mulla on yövuorojen jälkeen usein nälkä. Niin nytkin. Taidankin mennä tästä iltapalan tekoon ja kirjoittelen sitten huomenna lisää!

Nähdään!

-Sanna-

Kommentit (2)
  1. Viikonloppu sujui levätessä – viikon mittainen loma alkoi perjantaina. Olen ommellut kangasmaskeja ja suunnitelmissa olisi tavaroiden järjestely ja varastointi. Siivoaminen takkuaa, jos tavaraa on liioiksi. Olen huono luopumaan tavaroista, mutta ehkä saan jotakin vietyä kierrätyskeskukseen.

    1. Hyvää lomaa sinulle! Muista levätäkin! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *