Minä otan koronarokotteen heti, kun mahdollista!

Suomessa ihmisillä esiintyy pelkoja koronarokotetta kohtaan. Lue tämä artikkeli, joka on julkaistu tänään Ylen uutissivuilla. Minunkin mielestäni meillä terveydenhuollon ammattilaisilla on velvollisuus näyttää tässä asiassa esimerkkiä kansalle. Suositellut rokotukset kannattaa aina ottaa. Kun mahdollisimman moni ottaa rokotteen saadaan koronavirus kukistettua nopeasti.

Otan koronavirusrokotteen heti vain kun sitä tarjotaan. Ottaisin sen, vaikka sen ottaminen ei vaikuttaisikaan siihen saanko jatkaa työssä käymistä. Uskon rokotteen olevan turvallinen. Ja haluan suojata kaikkia lähelläni olevia ihmisiä.

Minun mielestäni olisi muuten hyvä, jos koronarokotteen ottaneet saisivat sitten kaikenlaisia vapauksia liikkua ja matkustaa. Ne, jotka eivät rokotetta ota, voivat minun puolestani pysyä lopun elämänsä ihan vaan kotona. Oletko samaa mieltä?

Nähdään!

-Sanna-

Kuva on Pixabaysta!

puheenaiheet ajattelin-tanaan terveys uutiset-ja-yhteiskunta
Kommentit (1)
  1. Eurooppaan on tuotu esim jatkuvasti vuosien kuluessa tuberkuloosia – joka on suurempi ongelma -…mutta ei silloin kukaaan ole puhunut, että rajat tulee laittaa kiinni Tai rokottteista mitään.

    Keväällä Jo näki tämän sirkuksen läpi..

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *