Mitä aion tehdä kesällä?

Minun kesäni tulee kulumaan todennäköisesti aika nopeasti. Olen koko kesän töissä ja tämä sopii minulle ihan hyvin. Vapaa-ajallani teen sitten kaikkea sellaista, mikä on sallittua. Tällä hetkellä täytyy vaan tyytyä niihin tekemisiin, mitkä ovat sallittuja. Aika paljon kuitenkin tulee oltua ihan vaan kotona.

Odotan koko ajan, että rajoituksia puretaan lisää. Mielelläni menisin jo leffaan tai lähtisin risteilylle. Mutta tällä hetkellä esim. Tallinnassa käyminen tulee kalliiksi, kun käynnin jälkeen joutuu kahden viikon karanteeniin. Harvalla meistä on varaa olla kahta viikkoa palkattomalla. Ei siis minullakaan.

Juuri nyt yövuorojen jälkeen suunnittelen tekemistä kahdelle vapaapäivälleni. Sinä voitkin sitten täältä blogista seurata, että mitä teen näinä päivinä. Sää taitaa ainakin olla ihan sopivaa kesäsäätä, joten siitä ei voi valittaa.

Uskon, että kaikesta huolimatta tästä kesästä tulee ihan hyvä kesä. Kesän lopuksi elokuussa järjestän pojalle vielä uudelleen vähän isommat ylioppilasjuhlat. Nyt vain ensin nautitaan näistä kolmesta kesäkuukaudesta niin paljon kuin saadaan, voidaan ja ehditään. Minulla on onneksi ihan hyvä kesäfiilis. Näen pian miesystäväni tauon jälkeen ja olen niin onnellinen, sydän rakkautta täynnä.

Eli siis tiivistettynä aion kesällä tehdä kaikkea, mikä vaan on sallittua ja minun rahapussilleni sopivaa! Ja aion myös rakastaa koko kesän itseäni ja muitakin tietty!

Mitäs sinä aiot tehdä kesällä?

Nähdään!

-Sanna-

Kuva on Pixabaysta.

Kommentit (2)
  1. Stenvikinpia
    5.6.2020, 12:02

    Leffaan pääsee jo! Niagara Tampereella aukaisi ovensa 1.6. Kävin heti katsomassa päivänäytöksessä Elämää kuoleman jälkeen 7€ lippu. Suosittelen.

    1. Kiitos vinkistä! Täytyykin katsella niitä näytösaikoja.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *