Mitä hyvinvointi tarkoittaa sinulle?

Minulle hyvinvointi tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että voin hyvin. Voidessani hyvin tunnen olevani hyvässä mielentilassa, kunnossa ja onnellinen. Useimmiten voin hyvin, mutta täytyy kyllä sanoa, että tätä nykyä tuo maskin käyttö jatkuvasti töissä vaikuttaa heikentävästi minun hyvinvointiini. Ei ihme, jos ajatus ei aina ole kirkas, kun hengität jatkuvasti hiilidioksidia.

Työssä käyminen tuo kuitenkin minulle hyvinvointia. En pärjäisi ilman kuukausipalkkaani ja saan auttaa muita. Tykkään työstäni ja olen ainakin vielä jaksanut hyvin tehdä vuorotyötä myös yövuoroja.

Aion jatkossa kirjoittaa aina näin keskiviikkoisin hyvinvointiin liittyviä postauksia. Kirjoitan siis aina jotain mieleen, hyvään oloon, terveyteen ja ehkä liikuntaankin liittyvää. Mielen asiat ovat työtäni ja aionkin pohtia omia tunteita ja ajatuksiani yhdessä teidän kanssanne. Ajattelisin, että minun pohdintani laittaa teidät pohtimaan asiaa omalla kohdallanne. Myös jaksamiseen ja uupumiseen liittyvät asiat ovat minulle itse koettuja asioita. Olen kamppaillut koko elämäni ajan uupumisen kanssa. Opettelen koko ajan välttämään uupumista. Liikunta, lepo ja terveellinen ruoka ovat tärkeitä asioita jaksamisessa.

Vielä en tiedä tarkalleen, mitä kaikkea keskiviikkoisin tulen kirjoittamaan. Mutta menen aina viikko kerrallaan eteenpäin. Uskon, että hyvinvoinnista riittää kirjoitettavaa viikoittain. Katsotaan, miten homma etenee!

Nähdään!

-Sanna-

Kuva on Pixabaysta!

hyvinvointi mieli hyva-olo terveys
Kommentit (1)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *