Mitä sarjoja olen keväällä seurannut?

 

Viimeisen kuukauden aikana olen katsonut televisiota aiempaa vähemmän. Minun on tullut sen sijaan kuunneltua vaihteeksi radiota. Joitakin sarjoja olen silti seurannut aktiivisesti. Tässä postauksessa haluankin kertoa sinulle nämä seuraamani sarjat.

Aktiivisesti olen seurannut Salattuja elämiä ja Hotel Swania Cmorelta. Olen myös ajatellut, että voisin katsella sieltä joskus, kun ehdin Maria Wern-sarjaa. Sitä onkin monta kautta katsottavana. Kotimaisista voisin katsoa Paras vuosi ikinä. Jotkut tämän sarjan jaksot tosin olivat mielestäni ehkä hieman ala-arvoisia huumoriltaan. Kuten esim. parivaljakon huumekokeilut.

Netflixiltä aloin seurata miehen kanssa Rahapajaa. Se on ihan hyvä ja mukaansatempaavan jännittävä sarja. Sitäkin on monta kautta, joten katsottavaa riittää.

Yle Areenasta halusin katsella kotimaisen Pala sydämestä sarjan. Sarja kertoo lastensuojelun työntekijöiden työstä ja omasta elämästä. Sarja oli tosi hyvä ja jännittäväkin. Ei minusta kyllä olisi lastensuojelun työntekijäksi. Vanhusten kanssa työskentely sopii minulle kyllä ehdottomasti paremmin.

Lomalla varmastikin tulee taas aktiivisemmin katseltua sarjoja ja ehkä leffojakin. Suosittele sinä kommenteissa minulle jotakin hyvää sarjaa seurattavaksi!

Nähdään!

-Sanna-

 

Kuva on Pixabaysta!

Kommentit (1)
  1. Minulla ei ole maksukanavia, joten suositukset Areenasta: Lumienkelit, The Fall, Ohuella langalla, Mrs Wilson (uskomaton tositarina), Trauma jne. Koukutuin Suureen ompelukisaan ja keramiikkakisaan, vaikka en kumpaakaan harrasta. Nollaa hyvin pään. Areenassa on myös hyviä dokkareita.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *