Mitä sulle kuuluu?

Itselle kuuluu sikäli ihan hyvää, että olen ollut kolme päivää vapaalla ja huomisesta alkaen kaksi viikkoa lomalla. Saa nukkua pitkään aamuisin. Viime yönä en oikein saanut unta. Uskon sen johtuvan siitä, että ajattelin asuntoasiaa. Heräsin kuitenkin jo klo 9.00 aikaan ja uni ei enää tullut, joten söin aamupalan ja aloin katsella vuokra-asuntotarjontaa netistä. Selväksi tuli ainakin se, että ne kohteet mihin minun kannattaa muuttaa eivät tule pienentämään menojani, joten se niistä tämän vuoden pienistä menoista.

Aion hakea asuntoa heti, kun poika saa omat asumisasiansa selviksi. Sitten on aika minun toimia. Laitan muutamia hakemuksia menemään.  Haluan uudehkon asunnon, jota ei tarvitse rempata ja jota ei minun elinikänäni todennäköisesti tulla purkamaan. Tästä jää minulle nyt loppuiäksi trauma siitä, että asunto, jossa asun puretaan.

Vuokraan yksiön, koska todellakaan ei ole varaa kaksioon. 600 eur olen valmis laittamaan kuukaudessa vuokraan. Haluan asunnon olevan lähellä palveluja ja sopivalla etäisyydellä työpaikasta. Asunnon varustuksiin tulee kuulua parveke, astianpesukone ja ilmainen talopesula. Saunaa en tarvitse. Se vie vain turhaa tilaa pienessä asunnossa. Haluan tuolle 600 eur mahdollisimman paljon vastinetta. Katsotaan, mitä lopulta sitten sillä saan.

Jännittävää aikaa siis elämme!

Nähdään!

-Sanna-

Kuva on Pixabaysta!

puheenaiheet ajattelin-tanaan mieli oma-elama
Kommentit (2)
  1. Toivottavasti löydät sopivan kodin! ♡

  2. Jenni Marianne
    18.1.2021, 14:57

    Toivottavasti asunnonhaussa tärppää pian! Asenne on ainakin kohdallaan kun tiedät mitä haet ja mikä on realistista, ja samalla itsekin toteat että saapa nähdä minkälaisen vastineen rahalle saat. Niinhän se on, odotukset on yksi ja toteutuneet asiat toinen homma. Kiva postaus tämä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *