Mulla alkoi loma!

Tänään vihdoinkin minulla alkoi kesäloma osa 2. Jos säästä katsoo niin sopivampaa olisi kirjoittaa, että syysloma alkoi. Mutta sade ei haittaa minua. Loma on aina loma, vaikka kuinka olisi sadetta ja harmaata.

Aion nukkua pitempään aamuisin ja vaan olla. On ihanaa saada mennä oman aikataulunsa mukaan ja tehdä kaikkea rentouttavaa. Kaikkea mitä teen muutenkin vapaa-ajallani.

Tuntuu, että tarvitsen tämän loman juuri nyt, vaikka en mitenkään erityisen väsynyt ja uupunut olekaan. Tekee silti hyvää olla vähän aikaa pois työpaikalta. Jaksaa sitten taas lokakuussa paremmin.

Ostin pienen kakkurullan Sokokselta -30% hintaan. Loman kunniaksi ja pojallani on tänään myös synttärit. Minun vauvani on jo siis 19 vuotias. Vuosi täysi-ikäisyyttä takana.

Tämän postauksen tekemisen jälkeen aion katsella Netflixistä jotain hyvää sarjaa. Ehkä Jane the Virginin viimeisen kauden jaksoja. Aloitin sarjan katselun joskus viime keväänä. Se on juuri sopivan hauska, jännittävä ja romanttinen sarja minulle. Suosittelen sitä muillekin!

Nähdään!

-Sanna-

hyvinvointi ajattelin-tanaan hyva-olo oma-elama
Kommentit (4)
 1. siinä näkijä, missä.......
  12.9.2020, 20:49

  Jos näkisit hieman vaivaa sommitella kuvattavia aiheitasi, tulisi kivempia kuvia. Kakku , kuppi ja lautaset, niin että kaikki olisi selkeästi kuvassa kivasti sommiteltuna ja ehkä nätit servetit myös, vaikka rekvisiitaksi. Näin tässä kuvassa näkisin sommittelun.Vähän visuaalista silmää.

  Tietty ihan oma juttusi miten kuvailet, älä suutu tai loukkaannu tästä sanomisestani!
  Mukavaa ja rentouttavaa lomaa joka tapauksessa sinulle!

  1. Väsyneenä otettuja kuvia. Mutta ehkäpä nyt lomalla otan parempia kuvia.

   1. Siinä näkijä, missä....
    13.9.2020, 23:48

    Anteeksi! Ota kuvia miten otat, luen kuitenkin blogiasi. Nyt lepäät kunnolla lomalla.

    1. Joo, kuvien ottaminen voi myös käydä raskaaksi!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *