On ollut kiva päivä

Tänään on ollut pitkä päivä. Aamulla töihin mennessäni jouduin bussikolariin. Traktori ajoi päin bussia, jossa olin. Se kuului ja tuntui tömähdyksenä. Lasiakin oli lattialla. Kenellekään ei sattunut mitään. Bussikuski sanoi soittavansa poliisille. Minä muiden mukana hävisin paikalta. Suuntasin kohti työpaikkaa. Myöhästyin vähän. Enpä olisi mitään oikeastaan voinut tilanteesta sanoa, koska istuin toisella puolella bussia.

Tätä kolaria lukuun ottamatta päivä on ollut ihan mukava päivä. Töissä oli paljon tekemistä, mutta tuli ne tehtyä. Lähdin jo klo 13 kotiin. Kävin kaupassa ja siivoilin kotona.

Laitoin ruokaa ja pojat tulivat käymään. Syötiin hyvin ja juteltiin niitä näitä. Heillä tenttikausi menossa. Ihan kahta tenttiä päivässäkin on ollut. Huh, mitä meininkiä. Jaksaisikohan itse moista enää.

Nyt taidan mennä jo nukkumaan. On aika väsynyt olo. Hyvää yötä ja nähdään!

-Sanna-

hyvinvointi ajattelin-tanaan mieli oma-elama
Kommentit (1)
  1. Huh, onpas ollut dramaattinen aloitus päivälle tuo bussikolari. Itse olen ollut myös kerran pienemässä kolarissa, mutta silloinkaan ei sattunut henkilövahinkoja, Autotkin saadaan onneksi usein korjattua hyvään kuntoon kolarikorjaamossa. https://siroauto.fi/palvelut/kolarikorjaamo/

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *