Palautepostaus- anna kehittävää palautetta

Nyt saa kehua tätä blogia niin paljon kuin jaksaa. Kerro, miksi luet blogiani ja mikä siinä on parasta? Vastaavasti voit antaa minulle rakentavaa palautetta. Mikä on mielestäsi hyvää ja mikä huonoa blogissani? Ja siis haluan palautteen blogista en siitä millainen ihminen olen, miltä näytän tai miten elän. Ne ovat eri asia kuin se, millainen tämä blogi on.

Rakentavaa palautetta odotellessa taidan katsoa Netflixiä. Valitsin sieltä tänään uuden sarjan katsottavaksi Firefly Lane vaikuttaa minulle sopivalta. Sarja on  99 % minulle sopiva, saippuasarja, sentimentaalinen ja intiimi.

Nähdään!

-Sanna-

Kuva on Pixabaysta!

Kommentit (15)
  1. Ehkä se on aitous, joka koukuttaa blogissasi. Täydellisten sisustuskuvien ja ökyasujen tulvassa on raikasta nähdä normi elämänmenoa.
    Oma blogini sekä elämäni on kaikkea muuta kuin arki, ainakin tällä hetkellä (jos kiinnostaa https://viaperasperaadastra.com/ ). Onhan aina itse on syyllinen oman elämänsä oikkuihin 😁 No, melkein.

  2. Kiitos kivasta ja arjenmakuisesta blogista! Alunperin kiinnostuin blogistasi kun kuvasit rahatilannettasi ja taloudellisia tavoitteitasi. Itsekin pienituloisena on mielenkiintoista seurata miten muut saavat rahat riittämään ja miten turvata elämäänsä pienellä eläkkeellä. Tästä toivoisin jatkossakin ajatuksiasi!

    1. Kiitos palautteestasi! Uuden elämänvaiheen myötä on luvassa postauksia rahankäytöstäni. Alan toteuttaa tiettyjä rahankäyttömalleja ja kerron sitten niistä kyllä teille jossain vaiheessa. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *