” Palkinto tulee tekemisestä, ei tuloksesta. ” James Dean

Monet meistä ihmisistä ajattelevat, että aina kun tekee jotain siis ihan mitä tahansa se pitää tehdä täydellisesti tai sitten ei ollenkaan. Ihan niin kuin jotain ei voisi tehdä ihan tekemisen ilosta. Aina pitää lopputuloksen olla täydellinen. Minun mielestäni tämmöinen ajattelu on ihan tyhmää ja ehkä jopa sairasta.

Itse kun olen epätäydellinen ihminen niin useinkaan en tee täydellisiä suorituksia. Mutta useimmiten, kun teen ihan mitä tahansa mieleistä asiaa niin saan siitä hyvää mieltä ja oloa. Ja kun teen jotain niin en aina tee siitä suurta numeroa korostaen omaa erinomaisuuttani. En koe sitä tarpeelliseksi.

Eli pointti on se, että kaiken mitä tekee ei tarvitse olla täydellistä ja kaikesta mitä tekee voi silti nauttia ja iloita, vaikka tulos ei täydellistä olisikaan. Pystytkö sinä ajattelemaan näin?

Nähdään!

-Sanna-

Kommentit (1)
  1. tuoksupelargonia.
    7.1.2021, 22:41

    Minä pystyn ajattelemaan, että monikaan tekeminen minulla ei ole täydellistä. En siihen pyrikään, koska kukaanhan meistä ei ole täydellinen ja miksi vaatia tekemisiltään sitä. Monen asian voi tehdä pelkästä ilosta.
    Sitten jokin hyvin tärkeä asia voi olla niin, että se vaatii omaa panostani hyvin paljon. Se on sitten asia ihan erikseen.
    Näillä mennään etiäpäin tätä korona-aikaa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *