Palkkapäivän ajatuksia

Toukokuun tilipäivä on ollut tänään. Maksoin laskuja aamupäivällä. Sain niitä kyllä hyvin maksettua ja esim. muuton yhteydessä tullut jätenoutomaksu on nyt maksettu kokonaan pois. Muuttofirmankin laskusta jo 2/6 erästä. Tässä kuussa saan lopulta yhden laskun tulon loppumaan kokonaan. Piti jo viime kuussa saada, mutta sitten sainkin lyhyellä varoituksella laskun vuokralla olleista muuttolaatikoista niin se piti maksaa ensin.

Mutta siis tälläkään kertaa en valita yhtään tilanteestani. Minulla sentään on hallinnassa tämä minun pieni talouteni. Maksan laskuni ajallaan ja vähän kerrallaan saan kaikki lopulta maksettua pois. Ostan vain, mitä tarvitsen ja myyn kaiken sellaisen pois, mitä en enää tarvitse.

Tällä viikolla positiivisia talousasioita oli, kun sain sähkönmyyntilaskun, jossa laskun summana oli 0 eur. Ainahan minulla on ollut suhteellisen pieni sähkölasku, mutta nyt, kun olen ihan yksin niin korostuu se, miten vähän kulutan. Enkä edes yritä olla erityisen pihi.

Positiivista on myös kirpputorimyyntini. Vein tänään taas sinne lisää ns. parempaa tavaraa. Ja olen miettinyt jatkavani vielä kolmannenkin kuukauden. Jos oikeasti saisi lopulta kaiken ylimääräisen tavaran myytyä.

Pärjään varmastikin taas ihan hyvin seuraavaan palkkapäivään asti. Tänäänkin ostin -30% ruokia. Menojen karsiminen auttaa kummasti pärjäämään. Ja ainakaan tämän vuoden puolella ei tarvitse muuttaa uudestaan. Ihanaa!

Nähdään!

-Sanna-

 

Kuva on Pixabaysta!

Kommentit (2)
  1. Oletko tehnyt hyviä löytöjä nyt, kun olet ilmeisesti käynyt paljon kirpparilla? Siellä on jännää kuljeksia, kun ei voi koskaan tietää, millloin tekee jonkin hyvän löydön! Olisi kiva lukea lisää kirpparijuttuja. Mikä on mennyt hyvin kaupaksi, onko käynyt jotain yllättäbää jne.

  2. Huippu juttu! Toivottavasti pikkuhiljaa pääset veloistasi.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *