” Paras tapa aloittaa tekeminen on lopettaa puhuminen ja aloittaa tekeminen.” Walt Disney

Minun mielestäni tämä lainaus on todella hyvä. Usein meillä ihmisillä on tapana kovasti puhua kaikkea ja teot tuppaavat jäämään vähemmälle. Itselläni siis myös näin. En ole yhtään sen parempi aloittamaan tekemistä kuin toisetkaan. Tosin en ehkä ole ihan niin puhelias kuin joku muu. Tästä johtuen minulle ehkä jää ainakin joskus vähän enemmän aikaa tehdä jotain kuin jollekin puheliaammalle.

Itse puhun usein siitä, miten pitäisi alkaa liikkua enemmän ja syödä vähemmän sekä terveellisemmin.  Kyllä koko ajan jotain teenkin, mutta aina tuntuu tulevan jokin asia, joka katkaisee hyvän treeniputken tai terveellisen syömisputken. Joskus nämä asiat ovat toivottuja taukoja ja joskus ei toivottuja. Viikonloppuna esim. oli kiva olla treffeillä, mutta nyt on vähän sellainen olo, että haluaa ottaa ihan vaan rauhallisesti.

Tänään olen syönyt järkevästi, käynyt kävelemässä ulkona ja tein meditaatioharjoituksia 35 min. Näistä on tullut hyvä olo! Näitä juttuja minun kannattaa arkeeni sisällyttää.

Tämän päivän remontti siirtyi huomiselle, joten huomennakin pitää siis herätä aikaisin. Ja huomenna tulee sitten taas tauko, joka on varmasti ihan kiva juttu! Mutta siitä saatte sitten lukea perjantaina!

Nähdään!

-Sanna-

Kommentit (2)
  1. I go to see each day a few blogs and information sites to read posts, except this website provides feature based writing.
    Koszulka Olympique Lyon

    1. What is the point? I don´t understand…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *