Pirteämpää oloa tänään

Eilen tosiaan simahdin ihan täysin tätä blogia kirjoittaessani. Vielä aamullakin oli nuupahtanut olo. Ja mistä tämä sitten johtui? Luulisi minun olevan pirteä, kun olen lomalla.

No, eilen minulla oli aamusta alkaen kutinaa silmissä ja ajattelin kokeilla, että auttaako allergialääke tähän vaivaan. Auttoihan se toki, mutta lääke teki minut myös erittäin väsyneeksi. Samoin kävi viimeksi, kun kerran kesällä otin allergialääkkeen. Ja cetirizin oli kyseessä. Sillähän on tiettävästi väsyttävä vaikutus useisiin ihmisiin. En ole siis ainoa. Tämä on hyvä tietää.

Mietin myös, että mille nyt niin allerginen olen. Tänään taas ei ole ollut mitään oiretta. Nyt ei vissiin kuki enää mikään. Eikä täällä asunnossakaan kai nyt niin pölyistä ole. Imuroin kyllä aamupäivällä ja vaihdoin lakanat. Outoa.

Tänään olen tehnyt kaikkea itselleni hyödyllistä ja tietty vähemmän hyödyllistäkin. Nyt on loma ja silloin omat asiat edistyvät. Se tuntuu hyvältä. On aikaa itselle ja vähän muillekin.

Hyvää yötä ja nähdään!

-Sanna-

Kommentit (1)
  1. Sanna152647
    15.9.2021, 20:31

    Homesienten itiöpölyjä on nyt paljon ilmassa ja aiheuttavat allergiaa niihin reagoiviin. Itse olen niille allerginen ja tuota kutinaa ja muuta on paljon syksyisin. Niihin antihistamiini auttaa myös.
    Hauskaa loppusyksyä ja lomaa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *